Traineeship Campaign Engineer/Frontend Developer

Oxyma

Traineeship informatie

Bedrijf: Oxyma

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Ben jij…

… een fanatieke puzzelaar die ervan geniet om uitdagende puzzels op te lossen? Wil je topmerken als BMW, Feyenoord en Marlies Dekkers helpen het beste resultaat te behalen door de beste klantervaring te creëren? Wil jij ervaren hoe het is om op Champions League-niveau te presteren en je te ontwikkelen bij de meest data-savvy digital agency van Nederland? Dan mag je deze kans niet laten lopen!

Dit ga je doen…

Als Campaign Engineer/Frontend Developer ben je de technische rechterhand van de marketeer. Je helpt (inter)nationale A-merken om op een relevante, persoonlijke manier te communiceren met hun klanten. Vragen waar je een antwoord op zoekt zijn bijvoorbeeld: hoe kunnen we technisch de beste klantervaring creëren voor de klanten van onze klanten? Hoe sturen we hen een aanbieding op maat? Kunnen we met data de customer journey verbeteren? Wat je daarvoor nodig hebt zijn analytisch vermogen, creativiteit en een flinke dosis gezond verstand. Je werkt met intelligente en complexe technologie. Om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste halen uit de techniek, zorg je ervoor dat het begrijpelijk en behapbaar blijft.

Je bent op je best als je doet wat je leuk vindt.
Tijdens het traineeship leer je alles over databases en de gespecialiseerde softwarepakketten die we gebruiken. Van IBM Marketing Suite tot Adobe Marketing Suite en Selligent Marketing Cloud. In welke expertise jij je daarna ontwikkelt, is aan jou. Je kunt je specialiseren in bepaalde tooling, je technisch ontwikkelen of naar een adviesrol groeien. Of je kunt iets heel anders gaan doen. We zijn onderdeel van een internationaal netwerk en bieden je volop kansen om je loopbaan vorm te geven. Wat je ambities ook zijn, wij helpen je graag deze te realiseren. Want je bent op je best als je doet wat je leuk vindt.

Het beste uit jezelf halen
Het traineeship biedt je een combinatie van online cursussen, inspiratiesessies, uitdagende trainingen en zelfstudie. Iedere dag word je uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen. We zorgen voor goede begeleiding. En je collega’s staan altijd klaar om je te helpen. Zo word je in rap tempo de topprofessional die je graag wil zijn. 

Wat kenmerkt jou nog meer…

Ben jij op zoek naar een creatieve werkomgeving waar je je talenten kunt inzetten, verder kunt ontwikkelen en dagelijks het verschil kunt maken? Lees dan snel verder!

Misschien wil je doorgroeien naar een functie van technical consultant of geef je er de voorkeur aan om als campagne manager slimme, data-gedreven campagnes in te zetten? De mogelijkheden zijn eindeloos en zijn allemaal afhankelijk van je doelstellingen en ambities!

We hebben nog wel een paar wensen.

Daarnaast heb je:

 • een goed stel hersenen. Dit blijkt onder meer uit je bachelor- of masterdiploma;
 • affiniteit met ICT. Je hoeft niet te kunnen programmeren (mag wel!) maar je moet het      wel leuk vinden om met software te werken;
 • interesse in data. Welke kanalen of tools we ook gebruiken, data is de grondstof waarmee we werken;
 • een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit. We blijven toch een Rotterdams bureau!
 • een zak vol communicatievaardigheden. In het Nederlands en Engels, please.

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

 • ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een rol die bij je past;
 • flexibiliteit en vrijheid. Een dagje thuis werken is geen probleem en je werktijden kun je ook flexibel indelen;
 • over vrijheid gesproken. We bieden je 28 vakantiedagen per jaar;
 • een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • voldoende ruimte voor andere dingen naast je werk. Tafelvoetbal, (thema)borrels, feestjes, ‘op kamp’ met alle collega’s en meer;
 • een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld en een training in Barcelona zijn wat voorbeelden.

Waar ga je werken?

In één van de 5 hipste kantoren van Rotterdam om precies te zijn. En nee, dat vinden we niet alleen zelf, maar dat is echt zo! Kijk maar naar de gave inrichting, flexibele werkplekken en open ruimtes. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatief en de fijne sfeer ook echt top. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Verder ligt het kantoor dichtbij het centrum van Rotterdam (handig voor de lunch of gezellig na het werk) en ben je in no-time bij Rotterdam Centraal Station.

Op ons kantoor vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. 

Enthousiast? Reageer dan nu!

Heb je vragen over de functie of over Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat via wendy.maat@oxyma.nl, of stuur haar een appje: (06) 10 500 827. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Oxyma

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×