Young Professional Programma

Deze traineeship is niet meer vacant

Ben jij net (of bijna) afgestudeerd in een ICT, bedrijfskundige, technische of bèta studie op HBO of WO niveau? Ambieer je een carrière in de ICT? Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Je werkt samen met inspirerende professionals in een goede werksfeer aan interessante projecten. Ook voor jou zijn we een gids in de nieuwe wereld. 

Wist je dat de wortels van KPN ICT Consulting in Delft liggen? Van een groep ambitieuze en gepassioneerde studenten groeiden we uit tot een professionele speler in de ICT-consultancy. Daarom hechten we veel waarde aan de kracht van de pas afgestudeerde student.

Jouw eerste jaar als Young Professional

Om jou te helpen jezelf optimaal te ontwikkelen, hebben we veel programma’s en trainingen. Als Young Professional ga je aan de slag met trainingen op het gebied van ITIL, PRINCE2 en Microsoft technologie. Daarnaast voer je in jouw eerste jaar twee projecten uit bij toonaangevende klanten, waarna je doorstroomt in de richting van de Cloud & Datacenter, Data & Analytics. Digital Workspace of Security. 

Samen met jouw persoonlijke coach (die je zelf kiest) bepaal je wat bij jou past. Aan de hand van jouw kennis en ervaringen, ambities en initiatieven stippelen jullie jouw carrière uit. Maar het initiatief ligt uiteraard bij jou!

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPN ICT Consulting

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships