Trainee energie en duurzaamheid

Berenschot

Traineeship informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Berenschot zoekt een trainee energie en duurzaamheid. Ben jij recentelijk afgestudeerd en lijkt het je wat om de energietransitie in Nederland te versnellen? Denk je graag buiten de bestaande kaders? En ben je ambitieus, analytisch en resultaatgericht? Dan is dit traineeship iets voor jou!

Waar kom je terecht?

Als trainee ga je direct aan de slag binnen ons sterk groeiende team dat sinds 2013 zeer actief is in de energiemarkt en zich inmiddels een breed portfolio heeft eigengemaakt. De ontwikkeling naar een duurzamer energiesysteem leidt tot een toenemende behoefte aan kennis, innovatie en samenwerking tussen betrokken partijen. Wij zien het als onze missie om bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen we op veel verschillende manieren, bij diverse opdrachtgevers. Hiervoor combineren we diepgaande energiekennis en unieke expertise in energiemarkten met strategisch advies en procesmatige vaardigheden gericht op implementatie.

Met aandacht voor inhoud en proces helpen wij netbeheerders, energiebedrijven, provincies, gemeenten, ministeries, industrieën en anderen in het versnellen van de transitie. Als trainee neem je deel aan uitdagende projecten in de energiesector, waarbij je je bezighoudt met vraagstukken rondom de energietransitie. Je werkt aan presentaties, bereidt workshops voor, houdt interviews en doet analyses. Daarnaast oriënteer je je samen met andere trainees op het vak van consultant door middel van gezamenlijke opleidingen, bijeenkomsten, het uitvoeren van praktijkcases en een traineeopdracht. Eigen initiatief krijgt daarbij alle ruimte en wordt zeer gewaardeerd.

Jouw profiel

Je hebt een (bijna) afgeronde masteropleiding in een richting in energie (Energy Science, Sustainable Development, Sustainable Energy Technologies, etc.) of aantoonbare affiniteit met energie. Je beschikt over analytisch vermogen, goede rekenvaardigheden en de nodige communicatieskills. Verder ben je ambitieus en resultaatgericht en heb je gevoel voor commercie en dienstverlening. Kennis van Excel of soortgelijke programma’s is een vereiste.

Interesse?

Spreekt dit traineeship in energie & duurzaamheid je aan? Stuur dan vóór 26 mei jouw brief met motivatie, curriculum vitae en cijferlijst via het online sollicitatieformulier t.a.v. Joes Wigman (managing director). Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Niki Lintmeijer (senior consultant) via 06 – 23 19 05 22 of n.lintmeijer@berenschot.nl. Een assessment en een dag meelopen in de adviesgroep kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

×
×
×