Financial Consultant Traineeship

Bedrijf
Locatie
Zeist
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant

Heb jij een afgeronde WO/HBO opleiding en de kwaliteiten om uit te groeien tot Financial Consultant? Dan is ons traineeprogramma interessant voor je. Want als we je toelaten, investeren we in de ontwikkeling van jouw kwaliteiten en krijg jij de kans om te laten zien wat je waard bent. Kortom: wij bieden je geen baan maar een carrière.

Ben jij ECHT GOED?

Voor het traineeship zijn wij op zoek naar mensen die ECHT GOED zijn. Als de volgende omschrijvingen passen in jouw persoonlijke en professionele profiel, dan maken we graag kennis.

Wie zijn wij?

Enigma Consulting is een vooruitstrevend kennishuis op het gebied van Payments, Treasury en Risk & Compliance. Onze klanten staan voor complexe opgaven. Hun ambities zijn hoog, net als de druk op de resultaten. Onze consultants zijn ambitieuze en betrokken professionals die deze uitdagingen samen met de klant aangaan en streven naar de beste resultaten. Daarom luidt de missie van Enigma: “Uw ambitie, samen gerealiseerd”. De betrokkenheid van onze consultants bij onze klanten, zowel bij banken als bedrijven, maakt dat wij een verbindende factor zijn in de financiële sector.

Wie ben jij?

Je bent ondernemend en zelfbewust en weet wat je te bieden hebt. Naast je studie ben je bestuurlijk of zakelijk actief geweest. Je gelooft in de kracht van het samenwerken en weet de mensen om je heen te inspireren en te motiveren. Je bent integer en betrokken, maar hebt ook de moed om je eigen pad te kiezen. Je werkt met de focus op kwaliteit en resultaat, maar durft ook fouten te maken om hier van te leren. Zelfreflectie maakt deel uit van je basishouding en jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen is een natuurlijk gegeven voor je. Je snapt dat onze opdrachtgevers waardecreatie van je verwachten, net als wij. De markt kent ons als een organisatie die meer doet dan andere aanbieders. “Going the extra mile” is ons én jou op het lijf geschreven.

Hoe ziet het traineeship er uit?

Je komt per 1 oktober 2018 in dienst bij Enigma Consulting voor 40 uur per week. Vier dagen in de week werk je (mee) aan een opdracht bij de klant. Je volgt één dag in de week de opleiding, samen met nog 11 andere trainees. Tijdens deze intensieve periode van anderhalf jaar, draait het dus allemaal om werkervaring, het opdoen van kennis en functionele vaardigheden en de ontwikkeling van je sociale vaardigheden/persoonlijke ontwikkeling. De opleiding wordt verzorgd door docenten en trainers van specialistische bureaus. Je krijgt een coach waarmee je de voortgang van je persoonlijke doelstellingen, wensen en ambities bespreekt. Het traineeship wordt afgesloten met een geïntegreerde opdracht.

Wat vragen wij?

  • Na het behalen van je vwo-diploma (bij voorkeur gemiddeld een 7 voor de bètavakken), heb je een studie op WO/HBO niveau afgerond met als afstudeerrichting: Bedrijfskunde, Economie, Econometrie, Informatiekunde of (Bestuurlijke of Bedrijfskundige) Informatica;
  • Je hebt 1-2 jaar werkervaring en duidelijke affiniteit met de financiële sector;
  • Je beschikt over uitstekende analytische en conceptuele vaardigheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar in Nederland en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris;
  • De zekerheid van een vast contract na het traineeship bij gebleken geschiktheid;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een leaseauto);
  • De mogelijkheid om brede ervaring op te doen in verschillende rollen bij diverse klanten die niet alleen bekend, maar ook veeleisend zijn.

Jouw sollicitatie

We zien je sollicitatie en eventuele vragen graag tegemoet. Je kunt je motivatiebrief met curriculum vitae versturen via de sollicitatieknop of naar: 

Enigma Consulting 
T.a.v. afdeling HR/Recruitment 
Wilhelminalaan 51 
3701 BG Zeist 
030 276 05 35 
recruitment@enigmaconsulting.nl

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Enigma Consulting

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships