Trainee operations

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant

Berenschot zoekt een trainee operations. Ben jij (bijna) afgestudeerd als ingenieur en spreekt het je aan om industriële bedrijven te ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen? Ben je ambitieus, analytisch en resultaatgericht? Dan is dit traineeship misschien iets voor jou! 

Waar kom je terecht? 

Als trainee ga je direct aan de slag met uitdagende projecten bij grote industriële bedrijven, met name in Nederland. Hierbij staan het verbeteren en vernieuwen van primaire processen centraal, waarbij je je verdiept in de branche, producten en processen van de klant. In deze projecten adviseer je niet alleen over mogelijke oplossingen, maar werk je ook samen met de klant aan de implementatie ervan. Zo leer je in korte tijd veel bedrijven van binnenuit kennen. 

Vanaf je eerste dag ga je met het projectteam mee naar de klant. Je bent onderdeel van een team dat de klant helpt met het identificeren en doorvoeren van verbeteringen. Je werkt aan presentaties, bereidt workshops voor, houdt interviews en doet analyses. Daarnaast betekent het traineeship dat je je samen met andere trainees oriënteert op het vak van consultant door middel van gezamenlijke opleidingen, bijeenkomsten, het uitvoeren van praktijkcases en een traineeopdracht. Eigen initiatief krijgt daarbij alle ruimte en wordt zeer gewaardeerd. 

Jouw profiel 

Je bent (bijna) afgestudeerd als ingenieur, bij voorkeur in de harde techniek (werktuigbouwkunde, luchtvaart- en ruimtevaarttechniek, technische natuurkunde of technische bedrijfskunde), eventueel aangevuld met enige werkervaring (max 2 jaar). Je beschikt over analytisch vermogen en goede communicatievaardigheden. Verder ben je  resultaatgericht en heb je gevoel voor commercie en dienstverlening. Kennis op het gebied van Lean, Six Sigma en (productie)logistiek is een pre. 

Interesse? 

Spreekt dit traineeship bij Operations je aan? Mail dan  jouw brief met motivatie, cv en cijferlijst via het online sollicitatieformulier t.a.v. Pieter Theeuwes (managing consultant). Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Pieter Theeuwes via 06 - 46 08 73 69 of via p.theeuwes@berenschot.nl. Een assessment en een dag meelopen in de adviesgroep maken deel uit van de selectieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships