Traineeship Young Financials

BMC

Traineeship informatie

Bedrijf: BMC

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Direct aan de slag als financieel adviseur én de juiste begeleiding krijgen en trainingen volgen? Dat kan met het traineeship Young Financials bij BMC Implementatie! 

Doorlopend zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste trainees. Als trainee ga je meteen aan de slag om je te ontwikkelen tot zelfstandig financieel adviseur, waarbij je interim opdrachten in de publieke sector vervult. Na de eerste introductieweken ga je aan de slag met een eigen opdracht bij de klant. Gedurende het traineeship doe je ervaring op bij verschillende opdrachtgevers en breid je je kennis uit. Wij bieden hierbij ondersteuning om zo te bouwen aan een mooie carrière. Ondertussen ben je op weg naar een vast contract bij BMC Implementatie.
 
Het Young Financial traineeship biedt een intensief en interactief programma aan; een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie en eigen inbreng en het geeft een helder inzicht in de complexe wereld van het openbaar bestuur. Je volgt trainingen over onder andere overheidsfinanciën, administratieve organisatie en de planning & control cyclus en je wordt intensief en op maat begeleid door je manager, mentor en je hebt veel contact met je medetrainees. Tijdens het traineeship is er ruimte voor eigen inbreng en intervisie en staat jouw eigen ontwikkeling centraal.
 
Het traineeship duurt in totaal anderhalf jaar, verdeeld in drie blokken van elk zes maanden. In een kort en krachtig introductieprogramma – met daarin zowel kennistrainingen zoals gemeentefinanciën als trainingen in vaardigheden – begin je direct in de praktijk. Het eerste jaar ben je gemiddeld vier dagen per week in de praktijk bezig en een dag met je opleiding. Het laatste half jaar ligt de nadruk meer op de praktijk. Tijdens het traineeship krijg je door middel van diverse workshops, studiemateriaal én concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van BMC-adviseurs een helder beeld van het functioneren van publieke organisaties, toegespitst op de financiële jaarcyclus. Na dit anderhalf jaar mag je je met recht (junior) adviseur noemen.

Functie-eisen

Wij vragen:

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau; bij voorkeur in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy of Bestuurskunde of een relevante afgeronde WO-opleiding en affiniteit met financiën
  • Maximaal twee jaar werkervaring

Daarnaast ben je ondernemend, proactief en communicatief sterk. Ook vind je het geen probleem om te reizen voor de verschillende opdrachten

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

  • Een afwisselende functie voor 40 uur per week met carrièreperspectief
  • Een passend opleidings- en trainingspakket en aandacht voor jouw eigen professionele ontwikkeling met diverse doorgroeimogelijkheden na het traineeship
  • Bruto startsalaris €2.200 met de mogelijkheid elk half jaar te stijgen in salaris, 36 verlofdagen, een leaseauto of vervoersbudget en een telefoon van de zaak

Bedrijfsinformatie

Heb je interesse? Solliciteer dan snel!

Het sollicitatieproces bevat de volgende stappen:

  1. Aanleveren cv en korte motivatie
  2. Aanleveren videopitch
  3. Eerste sollicitatiegesprek met de businessunit Financiën en Bedrijfsvoering / Organisatie en HRM
  4. Tweede sollicitatiegesprek met businessunitmanager
  5. Contractaanbieding

Wil je de verhalen horen van een huidige trainee? Dat kan! Vraag een bel-verzoek aan via tessa.mauw@bmc.nl en wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld door één van onze trainees.

Contactinformatie

Voor meer informatie neem je contact op met Tessa Mauw via telefoonnummer 06-30282539

Over BMC

Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Zo werken wij onder andere samen met onderwijsinstellingen, gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Onze 1200 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in in het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling. Wij onderscheiden ons door strategisch advies nadrukkelijk aan uitvoering te koppelen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen voor de mensen voor wie we het doen. Dit doen wij samen met de opdrachtgever, maar ook samen met onze collega’s. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling. 

Heb jij hart voor de publieke zaak? Dan heeft BMC mooie opdrachten voor jou, of je nu behoefte hebt aan flexibiliteit als ZZP-er of aan de stabiliteit van een vast contract. Wij bieden de contractvorm die bij je past. Ook voor werving & selectie ben je bij ons aan het juiste adres. 
BMC maakt ​naast Yacht ​onderdeel uit van de Yacht Group​. Yacht verbindt de beste professionals uit de markt ​m​et organisaties die het verschil willen maken​,​ in onder andere IT, Finance en Engineering. BMC vormt​ door haar diverse expertises hét Center of Excellence voor de publieke sector.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BMC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×