Business Intelligence Trainees

Hot ITem

Traineeship informatie

Bedrijf: Hot ITem

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Hot ITem zit continu bovenop de nieuwste ontwikkelingen in het BI-landschap. Om aan de groeiende vraag naar onze diensten te kunnen blijven voldoen, zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige starters. Als Trainee ga je deelnemen aan onze masterclass, die start op 3 september 2018. Deze masterclass zal de eerste zes weken volledig bestaan uit training. Hierin zullen diverse aspecten van ons werkveld aan de orde komen, zoals onze aanpak, onze klanten en onze projecten. 

Binnen de masterclass ga je kennismaken met alle facetten van BI, frontroom (functioneel bedrijfskundig) en backroom (technisch). Verder krijg je een vakinhoudelijke training om je te specialiseren en te certificeren op het gebied van Business Intelligence-tooling, Oracle of Microsoft Database-technologie en leer je meerdere ETL- en analysetools toe te passen. Daarnaast doe je diepgaande kennis op omtrent BI-tooling als Tableau, Qliksense en Microsoft PowerBI.

Na het doorlopen van de training ga je aan de slag in een van onze projecten met een team van meerdere consultants, DWH- en BI-experts of in ons Continuous Improvement Center (beheer). In je eerste jaar krijg je een mentor toegewezen met wie je samen in een project zit voor een goede ‘training on the job’. Ook in de eerste jaren daarna word je nog intensief begeleid en zal er veel focus liggen op training om je verder te specialiseren op het gebied van Datawarehousing en Business Intelligence.

Onze verwachtingen

  • Opleiding op HBO/academisch niveau (Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica, Informatica,Wiskunde, Econometrie, Bedrijfseconomie, Psychologie, Geschiedenis of in andere een technische of economische richting)
  • De drive om het DWH- en BI-vak echt te willen leren
  • Maximaal 2 jaar werkervaring en affiniteit met IT
  • Analytisch
  • Positief, open en leergierig
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over Hot ITem

Hot ITem is in 1998 gestart vanuit de filosofie dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot groei van de medewerker, onze klanten en onze organisatie. In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat deze filosofie écht werkt. We staan voor een scherpe aanpak waarin we doorbraken creëren op het gebied van prestatieverbetering. Daarbij rusten we niet voordat de oplossing is geïmplementeerd en de baten door de klant zijn geïncasseerd.

Al sinds 1998 helpen wij onze klanten hun performance te verbeteren met onze integrale aanpak: dienstverlening in samenhang met besturing, processen, ICT, organisatie en mensen. Organisaties hebben een strategie, met daaraan gekoppeld verschillende doelen. Zij willen bijvoorbeeld kostenbesparend werken, een groter marktaandeel verwerven of een nieuw product introduceren. Daar worden afspraken over gemaakt en targets voor gesteld. Hot ITem levert de inzichten die leiden tot concrete verbeteracties.

Bedrijfscultuur

We zijn een platte organisatie met een open cultuur, je hebt niet met veel hiërarchie te maken. Je werkt met gedreven collega’s die de klant echt willen helpen en gaan voor het eindresultaat. Groei is ons middelpunt. Scherp, inspirerend, verantwoordelijk en sociaal zijn hierbij onze kernwaarden.

Lees meer over onze bedrijfscultuur

Arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Naast een prettige werkomgeving en een concurrerend salaris bieden wij je een grote diversiteit aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Benieuwd wat deze zijn?

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden

Kennismaken

Voel je je aangesproken door het profiel en onze organisatie? Dan komen we graag met je in contact. Ook als je raakvlakken ziet maar nog met vragen zit. Solliciteer direct, dan zorgen wij voor een snelle reactie. Daarnaast kun je contact opnemen met onze HR-afdeling, bereikbaar via 020-5810200.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Hot ITem

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×