Management Trainee

Bedrijf
Locatie
Zeist
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant

Consultant of managementfunctie? Combineer beide in een uniek traineeship.

We zoeken getalenteerde starters met een pas afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie, (Technische) Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of Informatiemanagement. Je bent gefocust op persoonlijke ontwikkeling en bent gedreven om meer dan gemiddelde toegevoegde waarde en kwaliteit te leveren. Je hebt gevoel voor humor en bent een zelfstarter, die concrete resultaten kan neerzetten binnen afgesproken deadlines. Je bent enthousiast en weet daarmee mensen in een klantomgeving te inspireren. Daarbij maak je gebruik van je conceptueel en analytisch vermogen.

Wat bieden wij

Samen met onze cliënten bieden wij excellente studenten de kans om gedurende een traineeship kennis te maken met het adviesvak én een loopbaan bij één van onze cliënten. Tijdens het traineeship vervul je zelfstandig enkele opdrachten bij één van onze cliënten en daarnaast kun je als junior consultant meedraaien in een adviestraject. Na afronding van iedere opdracht bepalen we in gezamenlijk overleg het vervolg van je loopbaan.

Gedurende het gehele traineeship staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je volgt (externe) opleidingen en een van onze ervaren adviseurs staat je gedurende je traineeship bij als coach. Samen met je coach bepaal je welke inhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden je wilt ontwikkelen en werk je actief aan de realisatie van deze doelen. In de periode dat je zelfstandig een opdracht bij onze cliënt uitvoert, staat je coach je bij om de opdracht tot een succes te maken. De duur van het traineeship is ca. anderhalf jaar.

Interesse?

Informeel oriënterend met ons kennismaken kan het hele jaar. Stuur je verzoek hiertoe per e-mail naar hrm@magnitude.nl en voeg je motivatie en CV toe.

Ben je enthousiast geworden en denk jij dat je een goede aanvulling bent op ons team? Solliciteer dan via onderstaand formulier en stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar hrm@magnitude.nl. Je hoort binnen een week van ons of we met de procedure gaan starten.

Meer weten over onze sollicitatieprocedure, inclusief tips ter voorbereiding? Kijk dan op onze site bij ‘tips ter voorbereiding‘. Heb je nog vragen of wil je meer weten, neem contact met ons op via 030 – 69 347 00. 

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Magnitude Consulting

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships