Facilitair traineeship

Hospitality Group

Traineeship informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: HBO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Uitdagende facilitair traineeship bij gerenommeerd facilitair advies bureau. Werken bij onze opdrachtgevers en de kneepjes van het vak leren van onze senior consultants.

De functie

Als young facility talent word je op uitdagende facilitaire opdrachten geplaatst bij onze opdrachtgevers. Je krijgt de mogelijkheid om te werken in uiteenlopende facilitaire projecten bij aansprekende organisaties in Nederland. De duur van de projecten varieert van enkele maanden tot circa één jaar. Daarnaast bieden we je een opleidingsprogramma om je zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Facility management is je passie. Je blinkt uit op persoonlijk en inhoudelijk vlak en je beschikt over de drive om jezelf in hoog tempo verder te ontwikkelen. Het werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse rollen is je op het lijf geschreven en je weet snel je draai te vinden. Je houdt van afwisseling en uitdaging. Je hebt een flexibele houding en je voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving.

Verder ben je ambitieus, zelfstandig, contactvaardig op alle niveaus en je weet je goed te presenteren. Je werkt planmatig en gestructureerd, waarbij je oog hebt voor het eindresultaat. Het leveren van hoge kwaliteit en het tevredenstellen van je opdrachtgever zijn belangrijk voor je.

Wij zijn op zoek naar echt high potentials. Heb je recent je HBO facilitair management, HBO Hotelschool of een relevante Master opleiding met succes afgesloten? Kun jij met een klinkende cijferlijst of prijswinnende stage of afstudeeropdracht aantonen dat je een high potential bent? Dan zijn wij benieuwd naar jouw CV.

Functie eisen

  • Minimaal HBO opleiding bij voorkeur Facilitaire Dienstverlening of Hoge Hotelschool
  • Net afgestuurd tot maximaal 2 jaar werkervaring
  • Ambitie en lef
  • Resultaatgericht en communicatief vaardig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Bereid te reizen

De organisatie

Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het invullen van tijdelijk en vaste functies binnen het facilitaire werkveld. Jaarlijks vullen wij zo’n 50 vaste en 100 tijdelijke facilitaire functies in. Deze variëren van expertfuncties (zoals huisvestingsadviseur of inkoper) tot managementposities (zoals hoofd services of directeur facilitair).

Hospitality Group is het adviesbureau dat binnen het vakgebied facility management een vooraanstaande positie inneemt. Voor een breed scala aan opdrachtgevers worden oplossingen geboden voor facility- en inkoop- en huisvestingsvraagstukken.

Arbeidsvoorwaarden

In een traineeprogramma van maximaal drie jaar bieden we een combinatie van praktijkervaring en ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Dit doen we door je uitdagende opdrachten aan te bieden bij toonaangevende opdrachtgevers. Daarnaast volg je gerichte trainingen, cursussen en masterclasses om je kennis te vergroten. Ook op persoonlijk vlak stimuleren we onze talenten om te groeien door on the job coaching en begeleiding. Je krijgt de kans om jouw managementcompetenties te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je carrière een vliegende start te geven.

Informatie en sollicitatie

Voor vragen kun je Marija Hoksbergen bellen via 033 462 55 56. Je sollicitatie met CV en motivatie ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Hospitality Group

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×