Supply Chain Traineeship

Deze traineeship is niet meer vacant

Denk jij niet in hokjes maar in ketens?  

Ben jij de ondernemende starter die zich binnen onze internationale organisatie wil ontwikkelen tot Supply Chain Professional? Durf je het aan om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontplooien door middel van trainingen en coaching? Dan zoeken wij jou voor het RGP Supply Chain Traineeship

Over de organisatie

Resources Global Professionals (RGP) is een wereldwijd opererende beursgenoteerde organisatie op het gebied van interim management en consultancy. Wij bieden oplossingen en expertise binnen de vakgebieden Finance & Control, Governance, Risk & Compliance, Information-, en Supply Chain Management.

We helpen onze klanten bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering en het implementeren van veranderingen, door middel van het opzetten, managen en borgen van projecten of het toevoegen van tijdelijke expertise. Hierbij acteren we niet alleen als een solide business partner voor onze relaties, maar ook als sparringpartner voor onze consultants. 

Vanuit meer dan 70 kantoren in Noord Amerika, Europa en Azië bedienen we 2100 klanten in 70 landen. Onze focus in Nederland ligt op de branches: High Tech industrie, FMCG, Energy & Utilities, Oil & Gas en Financiële Instellingen. 

Hoe ziet het traineeship eruit?

Als Supply Chain Trainee kan je aan de slag binnen de dynamische service line Supply Chain van RGP. Door verschillende opdrachten te vervullen werk je mee aan het realiseren van een dagelijks optimaal resultaat voor onze klanten. Daarnaast neem je deel aan projecten om de performance binnen de Supply Chain structureel te verbeteren, zodat je concreet een bijdrage kan leveren aan het behalen van de ambities die RGP heeft binnen haar Supply Chain service line. Er is aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling inclusief opleiding en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar functies binnen de Supply Chain service line als consultant.

Voor deze specifieke vacature zal in eerste instantie de nadruk komen te liggen op operationeel en projectmatig werken op opdrachten. 

Ben jij wie wij zoeken?

Onze professionals beschikken over het vermogen om "out of the box" te denken, zich aan te passen aan steeds veranderende situaties met een no-nonsense mentaliteit en sterke communicatieve vaardigheden. Wij zoeken jonge professionals die beschikken over:

  • Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur een relevante richting (zoals logistiek, bedrijfskunde, etc.)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Analytisch en sterk cijfermatig inzicht
  • Procesmatig kunnen denken
  • Ondernemend met een groot probleem oplossend vermogen
  • Proactief

Houd je van afwisseling en werk je graag in een enthousiast team bij een ambitieuze organisatie? Dan is het traineeship zeker een mooie kans. 

RGP biedt een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, volop ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Bij RGP heeft iedereen zijn of haar aandeel in de successen. 

Interesse?

Talent, integriteit, enthousiasme en loyaliteit zijn onze kernwaarden. Herken jij jezelf in deze kernwaarden en bovenstaand profiel? En wil jij werken bij een internationale, beursgenoteerde organisatie, dan komen wij graag met jou in gesprek! Stuur een e-mail met een korte motivatie en jouw CV naar nl.career@rgp.com

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heidi van de Loosdrecht op +31 (0)6 10360407.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: RGP

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships