Trainee – Procurement

Supply Value

Traineeship informatie

Bedrijf: Supply Value

Locatie: Arnhem

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Wanneer je net klaar bent met je master, is procurement misschien niet direct het eerste vakgebied waar je aan denkt tijdens jouw zoektocht naar een baan. Toch zullen er meer raakvlakken zijn met je studieachtergrond dan je in eerste instantie had gedacht. Denk bijvoorbeeld aan stakeholder management, verandermanagement, kostenreductie, procesoptimalisatie en het maken van marktanalyses. Procurement, het aanbesteden van goederen en diensten evolueert volop. Als procurement consultant maak je impact op het primaire proces en schakel je op alle niveau's binnen een organisatie. Veel organisaties zien procurement daarom steeds vaker als belangrijkste strategische factor voor het succes van organisaties. 

Jouw positie in de organisatie

Samen met 10 collega’s ben jij onderdeel van de business unit Procurement die onder aansturing van een business unit manager eigen proposities ontwikkelt, verkoopt en levert. Doordat onze klanten behoren tot de grote jongens (de top 500 organisaties) in de overheid, zorg, logistieke dienstverlening, FMCG en hightech, heb je de mogelijkheid om de corporate wereld te combineren met onze eigen informele cultuur. Wij werken voor bedrijven als NS, Schiphol, UWV, ONVZ en diverse Ministeries.

Het traineeship

Een aftrapweek maakt onderdeel van jouw traineeship waar je in zeer korte tijd kennis maakt met onze organisatie en jouw nieuwe mede-trainees. Daarna ga je je gedurende twee jaar specialiseren in Procurement. Naast algemene trainingen en opleidingen zoals PRINCEII, SCRUM en adviesvaardigheden ga jij trainingen en opleidingen volgen die jou een betere procurement professional maken. Jouw ultieme doel is het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, waar je van maandag t/m donderdag individueel- of in teamverband onafhankelijk advies en/of implementatiekracht levert.

Belangrijkse taken

Procurement draait om het daadwerkelijk toevoegen van waarde aan zowel interne- als externe processen.  Dit doe je bijvoorbeeld door het optimaliseren van inkoopafdelingen, leiden van besparingsoperaties, het managen van leveranciers of het maken van een make-or-buy-analyse.
Elke vrijdag komen alle consultants naar kantoor en werken we gezamenlijk aan de verdere ontwikkeling van Supply Value. Je hebt overleg met jouw business unit over bijvoorbeeld de ontwikkeling van de propositie. Verder lever je op vrijdagen jouw bijdrage aan de groei van Supply Value door je aan te sluiten bij een van de kernprocessen. Denk bijvoorbeeld aan CSR, marketing, sales of innovatie. 

Wat neem jij mee?

Je hebt (bijna) een technische, informatiekundige, bedrijfskundige, economische, bestuurskundige of soortgelijke master opleiding in de pocket en hebt naast je studie niet stilgezeten. Wij vinden het heel belangrijk dat je je naast je studie ook persoonlijk hebt ontwikkeld gedurende een bestuursjaar, commissie- en/of vrijwilligerswerk of een andere bijbaan. Daarnaast ben je ondernemend, klant- en resultaatgericht en wil je jezelf continu ontwikkelen. Beheers je dan ook nog eens de Nederlandse taal tot in de puntjes en ben je goed in Engels, dan zoeken we jou!

Wat wij je bieden

  • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd. Wij investeren namelijk graag in lange relaties. Dit uit zich in een medewerkerstevredenheid van een 8,2 over de afgelopen drie jaar.
  • Een ondernemende omgeving waar je doordeweeks afwisselend op locatie bij de klant, thuis, onderweg of op ons kantoor werkt. Op vrijdagen werken wij samen aan de verdere groei van Supply Value op ons kantoor in Arnhem en vanaf 1 maart vanuit ons nieuwe kantoor in Zeist.
  • Wij zorgen dat jouw salaris aan het einde van de maand op je rekening staat, zodat je in het weekend genoeg leuke dingen kunt ondernemen. Doe je doordeweeks goed je best? Dan word je per half jaar beloond met een verhoging van maximaal €225 euro.
  • Inzet moet beloond worden, daarom hebben wij een mooie bonusregeling. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Daarom zijn naast jouw persoonlijke doelstellingen ook bedrijfsdoelstellingen onderdeel van de bonusregeling.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal tijdens het traineeship. Je besteedt 10% van je werktijd (400 uur totaal) aan een op maat gemaakt opleidingsprogramma met trainingen en opleidingen dat past bij de stappen die je gaat maken als consultant. Je krijgt coaching van een externe coach met een maandelijkse intervisie. Daarnaast krijg je binnen Supply Value een buddy waar je met al je vragen terecht kunt.
  • Op jouw eerste werkdag liggen jouw laptop, een Apple of Android telefoon al voor je klaar. De leaseauto alleen nog niet. Waarom? Omdat je deze zelf samenstelt naar jouw eigen wensen. Ben je geen fan van autorijden, geen probleem, dan krijg je van ons een NS-Business Card, waar je ook in je vrije tijd gebruik van mag maken.
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Als je het grootste gedeelte van de dag op je bureaustoel hebt gezeten, duik je ’s avonds met flinke korting de sportschool in.
  • Vitaliteit belonen wij ook door je een extra vrije dag te geven wanneer je een half jaar niet ziek bent geweest.
  • Voelt voor jou “later wanneer je met pensioen gaat” nog als een ver van je bed show? Geen zorgen, wij denken er wél over na met onze bijdrage aan jouw pensioenopbouw.
  • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo staat het bier elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, gaan wij elk jaar een weekend weg, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!

Contact

Beschik jij over de juiste eigenschappen en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren! Neem contact met ons op! Dit kan door contact op te nemen met Tom Groenestein via 06-25301338. Je kunt ook direct solliciteren via onderstaande link. Wij nemen dan contact met je op.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Supply Value

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×