Traineeship Business-IT

Hermes | Partners

Traineeship informatie

Bedrijf: Hermes | Partners

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Je bent als Trainee IT onderdeel van ons Young Professional Programma. Je gaat aan de slag bij een werkgever en blijft doorleren met ons trainingsprogramma.

Dé start van een interessante reis! It's your journey!

Je treedt voor 2 jaar in dienst bij Hermes | Partners, een jonge en ambitieuze consultancy organisatie in Utrecht op het gebied van data en Development binnen Business-IT. Gedurende deze tijd werk je bij één van onze opdrachtgevers, voornamelijk banken en verzekeraars, maar volg je met andere young professionals verschillende trainingen.

Inhoud Young Professional Programma Hermes| Partners:

  • Persoonlijke en intensieve begeleiding door een Talentmanager vanuit Hermes | Partners. Tijdens de maandelijkse coaching gesprekken bespreek je onder andere je project en persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitgebreid tweejarig opleidingsprogramma gericht op kennis, persoonlijke vaardigheden & ontwikkeling, aansluitend bij jouw vakgebied
  • Begeleiding bij een persoonlijk vitaliteitsprogramma: persoonlijke sport- en dieetwensen en de mogelijkheid om deel te nemen aan hardloopclinics en bootcampsessies
  • Aan het einde van het IT traineeship heb je al een mooie vervolgstap in het vooruitzicht; indiensttreding bij de opdrachtgever!

Het opleidingsprogramma wat je als Trainee IT volgt is erg divers en wordt op maat gemaakt! Een deel is gericht op je inhoudelijke ontwikkeling. Voorbeelden van inhoudelijke trainingen die je kunt volgen zijn: NIBE (bank-, effecten-, of verzekeringsbedrijf) en trainingen op het gebied van projectmanagement, specifieke programmeertalen en scrum/agile. Daarnaast komt ook je persoonlijke ontwikkeling aan bod (omgaan met weerstand, het geven van feedback en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap).

Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid! 
Daarom ben je van harte welkom op onze halfjaarlijkse BBQ's in onze eigen achtertuin, de gezellige borrels in Amsterdam en de Bootcamps in onze eigen Gym!

Hoe gaan we te werk?

Voorafgaand aan de zoektocht naar de beste organisatie en/of opdracht voor jou, gaan we samen in gesprek om erachter te komen welke organisatie en welke opdracht het beste bij je past. Benieuwd welke vacatures we allemaal hebben?

“Ik vertel je graag welke mogelijkheden er zijn bij Hermes | Partners, bel me gerust eens voor een kop koffie!”

Mireille Hulzebos 
T: 030 – 711 57 78
M: 06 – 10 91 83 47
E: mireille@hermespartners.nl

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Hermes | Partners

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×