Young Professional

Bvolve

Traineeship informatie

Bedrijf: Bvolve

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Wil je organisaties echt veranderen? Wil je gerichte kennis en ervaring op doen in het transformeren en optimaliseren van organisaties en wil je daarnaast ook leren klanten te adviseren en te begeleiden in verbeteringstrajecten? Start dan je loopbaan bij Bvolve als Young Professional.

Al bijna 10 jaar heeft Bvolve een Young Professional Programma waarin net afgestudeerden in een jaar worden opgeleid tot professionele consultants. Door middel van opleiding, coaching en training in onze vakgebieden word je in een jaar klaargestoomd om hoogwaardig advies te geven aan toonaangevende klanten. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan competenties die nodig zijn om een goede adviseur te worden en doe je meteen praktijkervaring op bij verschillende organisaties. Dit is de kans om binnen een jaar uit te groeien tot een volwaardige consultant!

Als consultant bij Bvolve richt je je op oplossingen voor het succesvol transformeren van organisaties. Dit doe je door direct in te spelen op thema’s zoals digitalisering, innovatie en wendbaarheid met nieuwe solutions zoals de Digitale Waardeketen, Application Portfolio Management en Digitale Business Transformatie. Ook ondersteun je klanten met je expertise op het gebied van bijvoorbeeld Enterprise Architectuur en Business Proces Management. Dit doe je door zelf bij onze klanten aan de slag te gaan en door het coachen en trainen van de medewerkers van onze klanten.

Gemiddeld wordt tijdens het programma 1 dag in de week aan opleidingen en kennissessies besteed. Aan het einde van het Young Professional Programma ben je in staat om organisaties op hoogwaardig niveau te adviseren ten behoeve van organisatie-inrichting en -verbetering. Ook draag je met jouw kennis en ervaring bij aan de verdere ontwikkeling van Bvolve.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur op het snijvlak van Business en ICT (bijv. BIT, Bedrijfskunde, Bedrijfsinformatiemanagment, Data Science of ICT in Business)
 • Maximaal 1 jaar werkervaring.
 • Een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen.
 • Ondernemend en kritisch.
 • Enthousiast en inspirerend
 • Klant- en resultaatgericht.
 • Communicatief sterk.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een jonge, innovatieve, sterk groeiende organisatie.
 • Ervaring op doen bij toonaangevende klanten
 • Een ambitieuze organisatie waarin samenwerking en kennisdeling hoog in het vaandel staan
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Professioneel werken, samen resultaten neerzetten, aandacht voor elkaar en een open cultuur
 • Intensief en uitdagend Young Professional Programma, gebaseerd op 10 jaar ervaring
 • Plezier in het werk!

Najaar 2017 starten we weer met een nieuw Young Professional Programma.

Wie zijn wij?

Bvolve is de nieuwe naam van de Nederlandse consultancy organisatie van BiZZdesign. BiZZdesign is in 2001 gestart als leverancier van software, training en consultancy rondom Enterprise Architectuur en Business Process Management. In de jaren die volgden groeide BiZZdesign uit tot een wereldwijde topspeler binnen deze vakgebieden. BiZZdesign helpt klanten met het concretiseren van strategie naar verandering.Net als onze klanten zijn ook wij continu bezig met onze ontwikkeling. Begin 2016 is de Nederlandse consultancy organisatie van BiZZdesign verder gegaan onder de naam Bvolve.

Bvolve levert consultancy en training op maat. De kracht van Bvolve is het stimuleren van de zelfontwikkeling van die medewerkers die cruciaal zijn voor het succesvol beheersen, verbeteren en transformeren van organisaties. Door de achtergrond van Bvolve in Business Model Innovatie, Enterprise Architectuur en Proces Management durft Bvolve bij transformatie vraagstukken net een stap verder te gaan en zijn zij in staat om de complexiteit te doorgronden. In combinatie met de persoonlijke en deskundige benadering resulteert dat in een unieke aanpak voor uw digitale transformatie vraagstukken.

Echte transformatiekracht start bij Bvolve!

Bvolve werkt vanuit Amersfoort.

Interesse?

Neem dan contact op met Alice Fischer via 033-7410041 of mail je CV en motivatie naar jobs@bvolve.nl

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Bvolve

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×