Young Professional

Bostec

Traineeship informatie

Bedrijf: Bostec

Locatie: Capelle aan den IJssel

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Waarom bij Bostec?

Studeer jij deze zomer af of ben je net afgestudeerd en zoek je een mix van werken en leren in de ICT?

Binnen het Young Professional Programma vind je deze mix! Je gaat direct aan de slag in onze business unit gespecialiseerd in Management & Consultancy en wordt begeleid door de beste managers, coaches en trainers. Samen met andere talenten zoals jij werk je aan vakinhoudelijke trainingen en behaal je certificaten.

Daarnaast volg je een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma wat jou focus en richting geeft als Young Professional om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Je stapt in een achtbaan die twee jaar duurt. Het programma is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral FUN! Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst.
Je geeft als consultant advies aan klanten binnen de brede wereld van proces- en maakindustrie. De opdrachten die je uitvoert doe je zoveel mogelijk bij de klant. De opdrachten bestaan uit advisering, project- en programmamanagement en a.i. management. Dat betekent dat de opdrachten kort en krachtig kunnen zijn (enkele weken) en ook langdurig (meer dan een jaar). De opdrachten richten zich op het verbeteren van de bestaande situatie en processen bij de klant.

Ook ga je aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Hierbij kiezen wij voor een actieve trainingsaanpak. Persoonlijke aandacht en verleiden tot ander gedrag gaan hierin gelijk op met confrontaties en eerlijke feedback. Een aantal boeiende onderwerpen uit de training zijn: communicatie, klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteitsgerichtheid.

Wat vragen wij van jou?

Je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt tot 2 jaar werkervaring. Je hebt een sterk analytisch vermogen en je vindt het leuk om samen met de klant aan procesverbeteringen te werken.

Verder vragen wij:

  • HBO- of WO opleiding richting (Bedrijfskundige) Informatica / Techniek.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Geldig rijbewijs.  
  • Je bent fulltime beschikbaar (40u).   

Wat bieden wij jou?

Als trainee in het Young Professional Programma krijg je:

  • Een uitgebreid persoonlijk en technisch ontwikkelprogramma.
  • € 2.400,- in het eerste jaar, € 2.500,- in het tweede jaar.
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Laptop, smartphone en auto van de zaak.
  • 25 vakantiedagen.
  • Winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma.

Wat als ik deze baan graag wil?

Ben jij de Consultant Industrie waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren via de “Solliciteer button”.

Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Anika Brakenhoff, HR Business Partner, tel: +31 (0)6 - 53 47 61 74

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Bostec

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×