Young Professional

Bostec

Traineeship informatie

Bedrijf: Bostec

Locatie: Capelle aan den IJssel

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Wij leiden je op tot de professional van de toekomst!

Net afgestudeerd en op zoek naar een mix van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling? Start dan als Young Professional bij Bostec!

Voor wie?
Ben je een Young Professional met een HBO- of universitaire opleiding en maximaal 1 jaar werkervaring die zijn mogelijkheden optimaal wil benutten? Dan kun je deelnemen aan ons Young Professional programma.

Het programma

Deel een
Je start het eerste jaar met een druk programma. Je gaat werken aan verschillende van onze uitdagende en innovatieve projecten. Inhoudelijk kan dit heel verschillend zijn. Je voert in het eerste jaar gemiddeld twee projecten voor onze klanten uit. Daarnaast ga je hard aan het werk met de ontwikkeling van de vakinhoudelijke competenties. Ook ga je aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Hierbij kiezen wij voor een actieve trainingsaanpak. Persoonlijke aandacht en verleiden tot ander gedrag gaan hierin gelijk op met confrontaties en eerlijke feedback. Een aantal boeiende onderwerpen uit de training zijn: communicatie, klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteitsgerichtheid.

Deel twee
In het tweede deel verdiep je je verder in het door jouw gekozen vakgebied en werken we door aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het programma word je begeleid door een coach. Ook werk je samen met jouw collega Professionals aan een projectopdracht. Na afloop kijken we samen met jou naar de mogelijkheden en functies binnen het eigen werkgebied. Je leert de cultuur van de organisatie goed kennen en alle bedrijfsprocessen.

Arbeidsvoorwaarden
Als trainee in het Young Professionals programma krijg je een marktconform salaris en een auto van de zaak.

Aanmelden en selectie

Ben jij iemand met ambitie en passie voor techniek? Sta je stevig in je schoenen, heb je overtuigingskracht en waag je graag een sprong in het diepe? Stuur je CV en motivatie naar Yvette Manders via de sollicitatieknop.

Zien we een goede match tussen het Young Professional profiel en jouw CV? Dan nodigen we je uit voor de Young Professional selectiedag. Je krijgt hier meer informatie over Bostec, Axians, VINCI Energies en het programma. Daarnaast maken we een analyse van jouw persoonlijke kwaliteiten en heb je een aantal gesprekken met Bostec collega’s. Sluiten we de dag goed af, dan bieden we je graag direct een contract aan.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Bostec

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships