Eurofins Traineeship

YSE

Traineeship informatie

Bedrijf: YSE

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Word jij onze nieuwe collega in het Eurofins traineeship?

Wij starten met een nieuwe groep trainees bij Eurofins, een internationale leider op het gebied van life sciences. Ben jij een enthousiaste Young Professional met een “just do it” mentaliteit die altijd al bij een groot dynamisch en internationaal bedrijf heeft willen werken? Wil jij je tegelijkertijd ook persoonlijk ontwikkelen?

Wij zoeken Young Professionals die eigen verantwoordelijkheid nemen en het vertrouwen hebben dat ze in twee jaar kunnen uitgroeien tot een leider van de toekomst. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu!

Wij...

  • Bieden dynamisch en afwisselend werk. Wij bieden jou een professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap. Het tweejarige programma bestaat uit verschillende opdrachten binnen de verschillende locaties van de divisie Eurofins Environment Testing Division Benelux. De opdrachten variëren van projectmanagement tot ondersteuning bieden aan de managers, de implementatie van innovatieve systemen tot ondersteuning bij overnames. Met jouw inbreng draag jij bij aan zowel de groei van de organisatie als de verdere professionalisering.  
  • Faciliteren jouw Ontwikkeling. Je besteedt 10 % van je tijd aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van leiderschaps-, vakinhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met andere YSE Young Professionals en persoonlijke begeleiding van je YSE peoplemanager.

Jij...

  • Hebt een afgeronde universitaire opleiding, in de richting van (technische) bedrijfskunde of science and business, een beta-studie (zoals chemical engineering, biobased materials, scheikunde) of een IT gerelateerde opleiding (bijvoorbeeld data science, computer science).
  • Staat aan het begin van je carrière (maximaal twee jaar werkervaring).
  • Hebt al leiderschapservaring opgedaan, bijvoorbeeld door het doen van een bestuursjaar of commissies op je studie- of studentenvereniging.
  • Bent analytisch, authentiek en een teamspeler.
  • Past in een cultuur die hands on is, vele kansen biedt en om een ondernemersmentaliteit vraagt met die gepaard gaat met veel eigen verantwoordelijkheden.
  • bent grensverleggend: in werk en in (internationale) ambitie!

Over Eurofins

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 28.000 medewerkers, verdeeld over 310 hyper moderne laboratoria en is actief in 39 landen met een omzet van € 2.65M in 2016. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met zo'n 40.000 medewerkers een omzet van ~4.0B te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2016 in verschillende landen een totaal van 27 acquisities gedaan. 

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 500 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten.

Sollicitatieprocedure

Wij zijn per september op zoek naar meerdere enthousiaste Young Professionals die in dit traineeship willen starten. Upload jouw CV en motivatiebrief zo snel mogelijk onder aan deze pagina. Na inzending wordt er binnen een week contact met je opgenomen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Naast het voeren van 2 gesprekken organiseren we als laatste ronde van de procedure een selectiedag op 27 juni. 

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

×
×
×