Traineeship

Supply Value

Traineeship informatie

Bedrijf: Supply Value

Locatie: Arnhem

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Net afgestudeerd en wil je werken in een ambitieus, leuk en gedreven team? Ga jij voor maximaal resultaat en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Heb je affiniteit met Inkoop-, Supply Chain- of Informatiemanagement? Dan is het traineeship van Supply Value iets voor jou!

Jouw traineeship start met een aftrapweek waar je in zeer korte tijd kennis maakt met onze organisatie en jouw nieuwe medetrainees.

Daarna ga jij je gedurende twee jaar specialiseren in één van onze vakgebieden (Inkoop-, Supply Chain- of Informatiemanagement). Dit doe je door het vervullen van diverse uitdagende rollen bij verschillende opdrachtgevers en door een uitgebreid opleidingstraject.

Wie zijn wij?

Supply Value is een adviesbureau op het gebied van Inkoop, Supply Chain- en Informatie Management. Wij helpen leiders slimmer samenwerken waardoor zij duurzame waarde creëren. Dit doen wij door het leveren van onafhankelijk advies met gedreven mensen en de beste middelen. Supply Value gelooft dat resultaten die door een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden als je samenwerkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, gefocust op een gemeenschappelijk doel. Onze medewerkers en partners zijn de basis voor ons succes, als zij groeien groeit Supply Value als onderneming.

Opleidingstraject

Het eerste jaar van het traineeship zal je met name algemene opleidingen en trainingen volgen zoals: adviesvaardigheden, salesvaardigheden, projectmanagement (prince2), SCRUM, Lean Six Sigma Green Belt. Vervolgens zal je tijdens het tweede jaar specifieke vakinhoudelijke opleidingen en trainingen volgen. Hierbij kun je denken aan:

  • Informatiemanagement
    Business intelligence, Scaled Agile en Bigdata;
  • Inkoop
    Trainingen op het gebied van Category management, Contract- en Leveranciersmanagement en Tenders;
  • Supply Chain Management
    APICS, Lean Six Sigma Green en Black Belt.

Naast dat jij je op kennisvlak gaat ontwikkelen tijdens jouw traineeship, vinden wij persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Daarom maakt intervisie onder begeleiding van een externe coach deel uit van jouw traject.

Ondernemerschap

Bij Supply Value staat ondernemerschap centraal. Elke vrijdag komen alle consultants naar ons kantoor en werken wij aan de verdere ontwikkeling van Supply Value. Je hebt overleg met jouw business unit over bijvoorbeeld proposities en de voorgang van ieders opdrachten.

Daarnaast denk en bouw je mee aan de strategie van zowel jouw business unit als Supply Value breed. Ook is er de ruimte om intern bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld marketing, sollicitatieprocedures, onderzoek en sales.

Opdrachten

Wij voeren opdrachten uit bij de top 500 orgranisaties in Nederland in zowel de publieke als private sector. Deze opdrachten kunnen zowel individueel als in teamverband zijn. Hierbij kun je denken aan:

Het uitvoeren van een inkoopanalyse, het opstellen van inkoopbeleid, het begeleiden van de implementatie van nieuwe systemen, het leiden van een besparingsoperatie, het optimaliseren van processen of het maken van een make-or-buy analyse.

Verschillende traineeships

In onderstaande linkjes extra informatie over de verschillende traineeships bij Supply Value. Ook vind je hier informatie over arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over Supply Value en het traineeship?

Bekijk dan onderstaande video of neem gelijk contact op met Vincent Abbenhuis via 088 0 555 999 / 06 11 03 06 25 of via office@supplyvalue.nl

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Supply Value

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×