Digital Traineeship

Bedrijf
YSE
Locatie
Baarn
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant

Ben jij een digital native met een missie?  

Als Digital Young Professional van YSE draag je op een verfrissende manier bij aan digitale transformaties, innovaties en/of implementaties van projecten op het snijvlak van technologie, innovatie en business.

In andere woorden…

Je werkt op hoog tempo mee aan het toekomstbestendig maken van organisaties door verschillende opdrachten te doen op het gebied van Technology, Marketing en Innovation zoals AI, Blockchain, VR & AR, Internet of Things en Big Data. Je vervult hierbij rollen als projectmanager, product owner of changeconsultant waarbij de nadruk naast inhoud ook op soft skills ligt, zoals het creëren van een verandering of het zorgen voor beweging in een organisatie.

Jij…

  • Hebt een WO-opleiding afgerond, het liefst in de richting van Innovation Management of Business Information Sciences. Heb je programmeerskills (R, Python of Java)? Dat is helemaal mooi, maar geen must!
  • Hebt affiniteit met en grote interesse in de digitale wereld en technologie. Je bent een echte digital native die de nieuwste applicaties beheerst als geen ander;
  • Past je moeiteloos aan op nieuwe ontwikkelingen en hebt kennis van de laatste technologische ontwikkelingen en de trends die organisaties wendbaar maken;
  • Weet versnelling en verandering teweeg te brengen in bestaande organisaties;
  • Creëert verbinding op een positieve en energieke manier, zowel binnen de organisatie waar je werkt als naar buiten toe;
  • Grijpt de kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen met beide handen aan;
  • Gaat liever glansrijk onderuit dan dat je het niet probeert.

Wij…

Zorgen voor een voedingsbodem om jezelf op professioneel- en persoonlijk gebied maximaal te ontwikkelen, door:

  • Afwisselende opdrachten aan te bieden bij verschillende organisaties waarbij jij de kans hebt om vernieuwing te brengen, impact te maken en verantwoordelijkheid te pakken.
  • Een trainings- en coachingsprogramma te bieden waarbij je 10% van tijd besteed aan professionele ontwikkeling. Dit doe je door het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met collega YSE-ers en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.
  • Jou ruimte te geven om je ondernemerschap verder te ontwikkelen binnen de Digital Talent Area. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om events te organiseren, gastcolleges te geven en netwerkgesprekken te voeren.

Deze YSE-er ging je al voor:

Nathalie, één van onze Digital Young Professionals:

“Als organisatieadviseur voor de Gemeente Den Haag was ik verantwoordelijk voor het creëren van een gemeenschappelijk visie op de digitale dienstverlening. Door verschillende sessies te organiseren voor het management team en door werkgroepen te begeleiden heb ik de waarde voor zowel de burger als de business helder kunnen krijgen. Zo konden wij bouwen aan het online burger portaal en vervolgens de vertaalslag maken naar IT-requirements. Digitale- en technologische veranderingen vragen verder dat mensen op een andere manier moeten gaan werken. Om dat te kunnen realiseren zijn er creatieve en vernieuwende ideeën nodig om mensen in beweging te krijgen. Bij de Gemeente Den Haag kreeg ik de ruimte om dit ook daadwerkelijk te doen!”

Sollicitatieprocedure

Upload jouw CV en motivatiebrief onderaan deze pagina. Na inzending wordt er binnen een week contact met je opgenomen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dat gesprek goed gaat volgt er meteen een tweede gesprek. Als ook het tweede gesprek positief verloopt maak je online een capaciteitentest. De laatste ronde van de procedure bestaat uit een selectiedag. Deze vindt plaats op de eerste dinsdag van de even maanden.

Wil je snel starten? Solliciteer dan nu! Als je nog andere plannen hebt, kan dat ook: je kan het hele jaar instromen in het Digital traineeship.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships