Projects traineeship

Bedrijf
YSE
Locatie
Baarn
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant

Neem jij graag de touwtjes in handen?

Binnen het Projects traineeship ga je aan de slag met projecten binnen organisaties die een positieve aanpakker kunnen gebruiken. Jij gaat de fijne kneepjes van het projectmanagers-vak leren door projecten te realiseren in verschillende vakgebieden: van HR tot inkoop en van IT tot finance. En ook nog eens in diverse sectoren: van publiek tot privaat en van groot tot klein.

In andere woorden…

Je vervult de rol van een projectleider, organisatieadviseur, changemanager of transitiemanager bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende disciplines. Aan de hand van verschillende projectmanagementmethodes zoals Scrum, LEAN en Agile leid je projecten in goede banen, van opstart tot afronding en enthousiasmeer je mensen om mee te gaan in de planning van het project.

Jij…

  • Hebt een WO-opleiding afgerond (maximaal 3 jaar geleden) en jezelf in relevante nevenactiviteiten verder ontplooid;
  • Hebt ervaring met projectmanagement en hebt hier veel van geleerd;
  • Beschikt over een helikopterview zodat je de hele situatie overziet: zowel de grote lijnen als de kleine details;
  • Kunt coördineren als geen ander! Je doet dit wel op een positieve, energieke manier met aandacht voor het team waarmee je werkt;
  • Haalt energie uit het behalen van een resultaat en je geeft niet op voordat het je is gelukt.

Wij…

Zorgen voor een voedingsbodem om jezelf op professioneel en persoonlijk gebied maximaal te ontwikkelen, door:

  • Afwisselende opdrachten aan te bieden bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren waarbij jij de kans hebt om vernieuwing te brengen, impact te maken, verantwoordelijkheid te pakken en jouw leidinggevende kwaliteiten te vergroten.
  • Een trainings- en coachingsprogramma te bieden waarbij je 10% van tijd per week besteed aan professionele ontwikkeling. Dit doe je door het volgen van zowel inhoudelijke als vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met collega YSE-ers en inhoudelijke experts en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.
  • Jou ruimte te geven om je ondernemerschap en eigenaarschap verder te ontwikkelen binnen de Projectmanagent Talent Area jouw traineeship verder op de kaart te zetten bij studenten en organisaties. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om events te organiseren, gastcolleges te geven en netwerkgesprekken te voeren.

Deze YSE-er ging je al voor:

Lieke, één van onze Projects Young Professionals:

"In mijn huidige opdracht, bij een internationale verffabrikant, zijn we bezig met ontwikkeling van een nieuwe (software-) applicatie, die zowel intern als extern gebruikt zal gaan worden. In dit project werken we aan de hand van de Scrum-methodiek en heb ik de rol van Product Owner. Dit houdt in dat ik de wensen en ideeën vanuit de business vertaal naar ‘user stories’, welke het development team vervolgens gaat ontwikkelen. Belangrijk hierbij is het stellen van veel vragen, managen van de verschillende stakeholders en hun verwachtingen en het doel niet uit het oog verliezen. Een opdracht met veel verschillende aspecten, kennis inhoudelijk en procesmatig, en onwijs leerzaam!"

Sollicitatieprocedure

Upload jouw CV en motivatiebrief onderaan deze pagina. Na inzending wordt er binnen een week contact met je opgenomen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dat gesprek goed gaat volgt er meteen een tweede gesprek. Als ook het tweede gesprek positief verloopt maak je online een capaciteitentest. De laatste ronde van de procedure bestaat uit een selectiedag. Deze vindt plaats op de eerste dinsdag van de even maanden.

Wil je snel starten? Solliciteer dan nu! Als je nog andere plannen hebt, kan dat ook: je kan het hele jaar instromen in het Projects traineeship.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships