Young Professionals Programma

Hospitality Group

Traineeship informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Het young professionals programma - springplank voor jonge talenten met potentie, passie en drive om te excelleren in hospitality, facility management, inkoop en huisvesting.

Young Professionals
Je bent niet alleen slim, maar ook wijs, wereldwijs. Je hebt al wat van de wereld gezien en wat aan de wereld laten zien. Klinkende cijferlijsten, een prijswinnende scriptie, buitenlandervaring, vrijwilligerswerk of al een eigen onderneming opgezet tijdens je studie?

Het young professionals programma biedt je een hele mooie kans om het uiterste uit jezelf te halen, stevige ervaring op te doen en een netwerk op te bouwen. In een programma van circa twee jaar leer je alle onderdelen van het werkveld kennen. We dagen je uit met aansprekende projecten en baanbrekende onderzoeken bij toonaangevende opdrachtgevers, nationaal en internationaal.

Spring in het diepe
Je bent net afgestudeerd (HBO FM/ Hoge Hotelschool / Masteropleiding) of je hebt al wat werkervaring en je wilt verder, snel verder. Je wilt je hersenen kraken, maar ook je handen uit de mouwen steken. Je staat er niet alleen voor hoor! Onze opdrachtgevers en Hospitality Group begeleiden je in jouw ontwikkeling. Naast projecten doe je mee aan ons groeiprogramma met exclusieve trainingen, inspirerende masterclasses, confronterende intervisies en individuele coaching.

Na het programma ligt de toekomst voor je open en heb je een schat aan mogelijkheden. Een droombaan als facility manager, een fel begeerd plekje in ons team als consultant of interim-professional of misschien wel een internationale uitdaging.

Waar blink jij in uit?
Laat het ons weten en kom kennismaken! Stuur je cv en motivatie naar sollicitaties@hospitality-group.nl. Kijk voor meer informatie op www.hospitality-group.nl.

We wachten op je, maar niet te lang ;-) ...

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Hospitality Group

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships