Trainee Operational Excellence High Tech Systems Industry

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant

Berenschot zoekt per 1 oktober 2016 een trainee Operational Excellence High Tech Systems Industry. Ben jij (bijna) afgestudeerd ingenieur en spreekt het je aan om industriële bedrijven te ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen? Ben je ambitieus, analytisch en resultaatgericht? Dan is dit traineeship misschien iets voor jou!

Jouw profiel
Je bent (bijna) afgestudeerd ingenieur, bij voorkeur in de harde techniek (werktuigbouwkunde, luchtvaart- en ruimtevaarttechniek, technische natuurkunde of technische bedrijfskunde). Eventueel met enige werkervaring (max 2 jaar). Je hebt een goede mix van analytisch vermogen, communicatie-skills, resultaatgerichtheid en gevoel voor commercie en dienstverlening. Kennis op het gebied van Lean, Six Sigma en (productie)logistiek is een pre.

Wat ga je doen?
Als trainee ga je direct aan de slag met uitdagende projecten bij grote industriële bedrijven, met name in Nederland. Hierbij staan het verbeteren en vernieuwen van primaire processen centraal, waarbij je je verdiept in de branche, producten en processen van de klant. In deze projecten adviseer je niet alleen over mogelijke oplossingen, maar werk je ook samen met de klant aan de implementatie ervan. Zo leer je in korte tijd veel bedrijven van binnenuit kennen.

Vanaf je eerste dag ga je met het projectteam mee naar de klant. Je bent onderdeel van een team dat de klant helpt met het identificeren en doorvoeren van verbeteringen. Je werkt aan presentaties, bereidt workshops voor, houdt interviews en doet analyses. Daarnaast betekent het traineeship dat je je samen met andere trainees oriënteert op het vak van consultant door middel van gezamenlijke opleidingen, bijeenkomsten, het uitvoeren van praktijkcases en een traineeopdracht. Eigen initiatief krijgt daarbij alle ruimte en wordt zeer gewaardeerd.

Meer informatie
Het traineeprogramma begint op 1 oktober en duurt een jaar. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met ons secretariaat via 030-2916872. Of kijk op de site van Berenschot bij Operational Excellence of Industrie.

Interesse?
Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier en voeg daar je motivatie (t.a.v. Pieter Theeuwes), CV en cijferlijst toe. Voeg je cijferlijst toe aan je CV bij het uploaden. Reageren kan tot en met vrijdag 24 juni 2016. Een assessment en een dag meelopen in de adviesgroep maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Goed

Meer traineeships