Junior Manager Audit / Consultant

BDO

Traineeship informatie

Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Jouw uitdaging
Vraag jij je als aankomend RA wel eens of hoe je jouw talenten kan ontplooien bij opdrachten binnen de Consultants praktijk? Of komt voor jou de keuze om definitief te kiezen tussen accountant, internal auditor of controller te vroeg in je carrière? Wat als je de mogelijkheid zou kunnen krijgen om jezelf breder te ontwikkelen door je werkzaamheden binnen de controlepraktijk te combineren met een adviesrol in de consultancy? Zo’n kans laat je toch niet lopen!

BDO start in september met een uniek programma; BDO CAT (Consulting en Audit Traject). Met dit traject kun je - voor de duur van twee jaar - brede kennis en ervaring opdoen in zowel de Audit als Consultancy discipline. Na dit programma maak je in beginsel een keuze voor één van beide business units.
 
In deze combinatiefunctie werk je deels in de Audit & Assurance praktijk van BDO Utrecht en deels binnen de Consultancy. Hierin wordt gestreefd naar een optimale afstemming tussen de afdelingen en opdrachten. Dit betekent dat je in ieder geval de interim- en eindejaarscontrole doet om aan je stageverplichting te kunnen voldoen. Binnen de consultancy ben je op projectmatige basis werkzaam binnen de bestaande teams bij klanten of draag je bij aan het ontwikkelen van proposities. Afdelingen waar je op ingezet wordt zijn o.a. Risk Advisory Services, Management Consultants of Corporate Finance. De vraagstukken liggen vaak op het gebied van Finance & Control, maar we zullen je ook uitdagen om mee te denken over de ontwikkeling van klanten, markten en organisaties. Met als leidraad jouw talenten, streven we naar een zo goed en breed mogelijke inzet.

Ons aanbod
Binnen BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Met dit programma heb je zelf de regie in handen. Je hoeft je nog niet te verbinden aan één business unit, we bieden je de mogelijkheid om te ontdekken waar je goed in bent en waar je passie ligt! Je kunt deelnemen aan de BDO Academie voor consultants, waarin diverse vaardigheidstrainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn opgenomen. Daarnaast kun je voor het behalen van de PE punten jezelf inschrijven voor de vaktechnische cursussen en de summercourse voor de Audit & Assurance praktijk. Uiteraard bieden we je goed salaris en uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een gedreven professional die zijn/haar scope wil verbreden en een uitdaging niet uit de weg gaat.

  • Je volgt momenteel een opleiding (post)Master of Science in Accountancy en/of Control;
  • Je beschikt over minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • Je bent professioneel, objectief en integer;
  • Je kijkt naar zaken met een frisse open blik en schroomt niet om zaken bespreekbaar te maken;
  • Je bent initiatiefrijk, ziet uitdaging in het zoeken van kansen;
  • Je bent breed georiënteerd én geïnteresseerd;
  • Je houdt van afwisseling in werkzaamheden en kan goed omgaan met verandering.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.
Tevens is een persoonlijk assessment op locatie onderdeel van de procedure.

Interesse?
Spreekt deze combinatiefunctie van Junior Manager Audit / Consultant je aan? Solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Eveline Stam, senior adviseur Werving & Selectie tel.: (020) 54 32 100.

Over BDO
In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2100 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van de beste kwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships