Traineeship | Masterclass Business Consultancy

Deze traineeship is niet meer vacant

Ben jij <2 jaar geleden HBO / WO afgestudeerd in de richting van (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, MER, wis-, schei- of natuurkunde? Ben jij doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend, gemotiveerd? Heb jij oog voor samenwerking en bezit je analytisch en procesmatig inzicht? Dan zoeken wij jou!

De Masterclass Business Consultancy bereidt je voor om op vraagstukken van onze klanten in te spelen. De Masterclass Business Consultancy bestaat uit een trainings-, een ervarings- en een opdrachttraject.

Trainingstraject | 5 weken

Je volgt trainingen van gecertificeerde, zeer ervaren trainers. Het trainingstraject is opgedeeld in twee fasen:

 • BASIS Consultancy trainingen | 7 dagen
  Bij aanvang contract
  PRINCE2®Foundation, Intake & CV, Consulting Skills, presentatievaardigheden

 • Consultancy trainingen | 18 dagen
  Jaarlijks in maart & september
  Agile / Scrum, Lean Six Sigma Yellow Belt, Purchasing, Energy Business Fundamentals, Value BPM, Stakeholder Engagement, IT Service Management en ICT- & data-essentials.

Ervaringstraject | 1 maand

Na afronding BASIS Consultancy trainingen
Je loopt mee met de klant en wordt ondersteund door de klant en een senior consultant van Zest. Je leert de fijne kneepjes van het consultancy-vak zodat je daarna volledig zelfstandig bij onze klanten aan de slag kunt.

In opdracht | 1 jaar

Na afronding trainings- en ervaringstraject
Vervolgens ga je aan de slag als trainee business consultant bij klanten van Zest en word je begeleid door een ervaren collega van Zest. Via dit traject ontwikkel je je binnen een jaar tot junior business consultant. Uiteraard stimuleren wij jouw verdere ontwikkeling.

Ben jij minder dan 2 jaar geleden HBO / WO afgestudeerd in de richting van (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, MER, wis-, schei-, natuurkunde? En ben jij doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend, gemotiveerd? Heb jij oog voor samenwerking en ben je in het bezit van analytisch en procesmatig inzicht? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden jou

 • Een volledig op het consultancy-vak gericht trainingstraject
 • Een uniek en ondernemend arbeidsvoorwaarden pakket
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische, snelgroeiende organisatie, actief bij nationale en internationale bedrijven
 • Veel ruimte en begeleiding om jouw capaciteiten maximaal te benutten in de ontwikkeling van je carrière bij Zestgroup

Aanvang

Jaarlijks zijn er meerdere instroommomenten voor de Masterclass Consultancy (elke 2 maanden).
Heb je interesse in de Masterclass, dan horen we graag van je.

Interesse?

We ontvangen je CV en motivatie graag op hrm@zestgroup.nl. We nemen binnen 2 weken contact met je op.

Let op: omdat onze opdrachten- en klantendatabase voornamelijk Nederlandstalig is, zoeken wij collega’s die Nederlands als moedertaal hebben.

Meer informatie over Zestgroup

Zestgroup is een snelgroeiende consultancy organisatie met een unieke positie in de consultancy markt. De missie van Zestgroup is organisaties helpen zichzelf aan te passen en te verbeteren om daarmee waarde voor hun klanten toe te voegen, vandaag en in de toekomst. Met een hands-on mentaliteit bieden wij aan onze klanten oplossingen en advies die het verschil maken. Onze klanten waarderen ons zeer om onze deskundigheid en kennis van hun branche. In nauwe samenwerking met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen, met blijvende meerwaarde.

De “Zester” is doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend en gemotiveerd. Ben jij dat ook? Dan horen we graag van je!

Een van de trainers van Zest Academy over de Masterclass Consultancy:
Jeroen Geurtsen | Trainer Zest Academy

Lees hier de ervaringen van andere net afgestudeerden die inmiddels de Masterclass hebben afgerond en aan de slag zijn bij onze klanten:

Lisa Zijm | Trainee Masterclass Consultancy Martijn Korpershoek | Business Consultant Alex Pielaet | Trainee Masterclass Consultancy

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Zestgroup

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships