Masterclass Business Consultancy

Zestgroup

Traineeship informatie

Bedrijf: Zestgroup

Locatie: IJsselstein

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Ben jij net of bijna HBO / WO afgestudeerd in de richting van (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, MER...? Ben jij doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend, gemotiveerd? Heb jij oog voor samenwerking en bezit je analytisch en procesmatig inzicht? Dan zoeken wij jou!

De Masterclass Business Consultancy bereid je voor om op vraagstukken van onze klanten in te spelen. De Masterclass Business Consultancy bestaat uit een trainings- en een ervaringstraject. De Masterclass Business Consultancy is opgebouwd uit de volgende fasen:

  • Tijdens het trainingstraject volg je een maand training van gecertificeerde, zeer ervaren trainers. Trainingen die onder andere op het programma staan: PRINCE2® Foundation, Agile / Scrum, Lean Six Sigma Yellow Belt, Personal Skills, Consulting Skills, Purchasing, Energy Business Fundamentals, Value BPM, Stakeholder Engagement, IT Service Management, Intake & CV, ICT- & data-essentials.
  • Tijdens het ervaringstraject loop je mee met een senior consultant van Zest en leer je de fijne kneepjes van het consultancy-vak zodat je daarna volledig zelfstandig bij onze klanten aan de slag kunt.

Wij bieden jou

  • Een volledig op het consultancy-vak gericht trainingstraject
  • Een uniek en ondernemend arbeidsvoorwaarden pakket
  • De mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische, snelgroeiende organisatie, actief bij nationale en internationale bedrijven
  • Veel ruimte en begeleiding om je potentie maximaal te benutten in de ontwikkeling van je carrière bij Zestgroup

Interesse?

We ontvangen je CV en motivatie graag op hrm@zestgroup.nl. We nemen binnen 2 weken contact met je op. Meer informatie Kijk op www.zestgroup.nl/masterclass voor meer informatie over de Zest Masterclass Business Consultancy.

Zestgroup is een snelgroeiende consultancy organisatie met een unieke positie in de consultancy markt. De missie van Zestgroup is organisaties helpen zichzelf aan te passen en te verbeteren om daarmee waarde voor hun klanten toe te voegen, vandaag en in de toekomst. Met een hands-on mentaliteit bieden wij aan onze klanten oplossingen en advies die het verschil maken. Onze klanten waarderen ons zeer om onze deskundigheid en kennis van hun branche. In nauwe samenwerking met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen, met blijvende meerwaarde.

De “Zester” is doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend en gemotiveerd.

Ben jij dat ook?

Heb je interesse in de Zest Masterclass Business Consultancy? Mail ons je CV en motivatie op hrm@zestgroup.nl en we informeren je zodra de selectieronde voor de volgende masterclass start.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Zestgroup

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships