HR Traineeship Publieke Domein

Leeuwendaal

Traineeship informatie

Bedrijf: Leeuwendaal

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Ben jij een talentvolle, ambitieuze starter die zich binnen twee jaar wil ontwikkelen tot HR-professional in het publieke domein? Dan laten wij ons graag door jouw talent verrassen!

Hallo, wij zijn Leeuwendaal
We werken voor opdrachtgevers in de overheidssector, het onderwijs en de zorg. Dat doen we met meer dan honderdvijftig professionals uit tal van disciplines: psychologen, juristen, organisatieadviseurs, trainers, recruiters, specialisten op het gebied van beloning, et cetera.

Met z’n allen beschikken we over een schat aan kennis en ervaring in de publieke sector. We mogen ons met recht een toonaangevend HR adviesbureau noemen. Vanuit deze kennis en ervaring heeft Leeuwendaal voor jonge HR talenten het traineeship Leeuwendaal Bruist ontwikkeld.

Wat doe je bij Leeuwendaal Bruist? 
Bij Leeuwendaal Bruist leer je sneller dan andere HR-professionals het verschil te maken binnen de organisaties van onze opdrachtgevers waar je voor werkt. Dat doe je door forse uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd ondersteund te worden door diverse senior HR-experts in onze organisatie. Je gaat aan de slag op variërende en uitdagende posities in het publieke domein én tegelijkertijd volg je een persoonlijk en intensief ontwikkelprogramma. Het traject van Leeuwendaal Bruist duurt twee jaar.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een warm welkom in onze organisatie; professionaliteit, gedrevenheid én collegialiteit.
  • Een aantrekkelijke, afwisselende en dienstverlenende functie.
  • HR werkervaring opdoen bij onze opdrachtgevers in het publieke domein.
  • Een ontwikkelprogramma dat bestaat uit vijf leerlijnen die aansluiten op wat jij op dit moment zoekt en nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Wij dagen je continu uit op kennis en vaardigheden, maar vooral ook op jouw eigen persoonlijke groei. Dit doen we o.a. door een bootcamp, LEF-sessies en continue coaching.
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat houdt de functie in?
Tijdens het traject word je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers binnen het publieke domein (overheid, zorg en onderwijs). De opdrachten bestaan o.a. uit het bieden van een frisse blik en ondersteuning op diverse HR-thema’s, power geven aan het voeren van een personeelsadministratie van A tot Z, en hulp bieden bij het actualiseren van rechtspositionele regelingen. Ook kun je ingezet worden als  flexibele en pragmatische ondersteuning van HR adviseurs of in de begeleiding van in-, door- en uitstroom vraagstukken.

Wat vraagt dit van jou?

  • Inzet en leervermogen!
  • Een afgeronde WO opleiding.
  • Maximaal 2 jaar afgestudeerd.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Verder beschik je over de volgende competenties: resultaatgerichtheid, initiatief, samenwerken, organisatiesensitiviteit, netwerken, flexibiliteit en analyserend vermogen.

Goed om te weten
Leeuwendaal omarmt de principes van het resultaat gedreven werken. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Met moderne ict-faciliteiten bieden we je krachtige ondersteuning in jouw manier van werken. Thuis of onderweg heb je jouw kantoor altijd op zak. We werken volgens het Choose your own device-principe (CYOD). Jij bepaalt of je wilt werken op een Windows pc, op een Mac of misschien op een iPad of een andere tablet. Een moderne smartphone behoort uiteraard tot je basisuitrusting. We ondersteunen Android, Windows 8 en iOS.

Standplaats
Je bent het grootste deel van de tijd aan het werk op de locatie van onze opdrachtgever. Uiteraard is ons gloednieuwe, inspirerende kantoor in Den Haag de thuisbasis. Dit ligt vlakbij het voetbalstadion van ADO Den Haag aan de A4 en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

A perfect match?
Dan nodigen we je uit om zo snel mogelijk te reageren. Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie, waarin wij in ieder geval zicht willen krijgen op jou als persoon, jouw motivatie en ervaring.

Je kunt onderaan deze pagina jouw belangstelling voor deze functie kenbaar maken. 

En dan?
Geselecteerde HR talenten worden uitgenodigd voor een bruisende HR talenten selectiedag. Onderdelen van deze dag zijn o.a. persoonlijkheids- en capaciteitentests, speeddates met Leeuwendaal medewerkers en een persoonlijke pitch. Aan de hand van deze selectiedag worden geschikte talenten uitgenodigd voor een afsluitend gesprek.

Meer informatie?
Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Astrid van Dael of Annette Jeeninga, telefoon (088) 008 68 00 of via astrid.vandael@leeuwendaal.nl / annette.jeeninga@leeuwendaal.nl.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Carlijne Maan (personeelsadviseur), telefoon (088) 008 68 00 of via carlijne.maan@leeuwendaal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Leeuwendaal

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships