Deals Traineeship

PwC

Traineeship informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Je bent net of bijna afgestudeerd. Na je actieve studententijd wil je graag starten in een dynamische adviespraktijk waar er veel aandacht is voor jou, jouw ideeën en jouw ontwikkeling. Je wilt graag veel ervaring opdoen in korte tijd, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen als gespecialiseerd adviseur. Dan is Edge, PwC’s Deals Traineeship voor EMEA (Europe, Middle East & Africa) jouw unieke kans om je talent volop te benutten. Solliciteer nu en wie weet start jij in september als nieuwe Deals Trainee!

Wie ben je?
Je…

 • hebt een afgeronde VWO-vooropleiding en een financieel/economische, bedrijfskundige of technische WO Master studie afgerond tussen september 2017 en september 2016;
 • hebt een actief studentenleven achter de rug en daarnaast bovengemiddelde studieresultaten behaald;
 • bent sociaal, gedreven en zeer gemotiveerd om verder te leren en je te bewijzen in een uitdagende functie;
 • hebt aantoonbare affiniteit met fusies en overnames;
 • weet impact te maken, bent analytisch sterk en nieuwsgierig;
 • hebt een goede beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal.

Edge is een driejarig programma dat officieel van start gaat met een International Deals Foundation Event in Madrid, hier ontmoet je ruim 300 andere internationale PwC Deals trainees en PwC Deals Business leaders uit heel EMEA. Gedurende de eerste twee jaar roteer je tussen vier van de zeven verschillende Deals competenties:

 • Financial Due Dilligence;
 • Valuations;
 • Corporate Finance;
 • Delivering Deal Value;
 • Business Restructuring Services;
 • Strategy;
 • Data & Analytics

Ieder halfjaar wissel je van groep en leer je nieuwe collega’s kennen. In teams, bestaande uit mede trainees en andere PwC collega’s werk je mee aan de lopende opdrachten. Je hebt je eigen taken en naast je Professionele ontwikkeling is er veel tijd om met je trainee groep bijeen te komen om ervaringen te delen en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wat bieden we je?
We bieden je de unieke kans om in twee jaar tijd de verschillende facetten van de dynamische Dealspraktijk van PwC te leren kennen. Zo bouw jij aan een ijzersterk netwerk. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Zowel on the job, als met verschillende soft-skill trainingen, zoals bijvoorbeeld adviesvaardigheden.

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Wie zijn we?
Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 236.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.800 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

We zoeken sterke persoonlijkheden met passie, een gezonde dosis lef en, als het even kan, oorspronkelijke ideeën. En dan vooral mensen die ervan houden om die ideeën te delen. Een idee kan alleen maar beter worden als het gevoed wordt met andermans inzichten, van collega’s en van klanten. Natuurlijk mag je trots zijn op een individuele prestatie, maar uiteindelijk gaat het om het delen van kennis en het collectieve resultaat.

Het Deals Traineeship valt binnen het werkveld Advisory, waar men zich bezighoudt met financiële herstructureringen en forensisch onderzoek, begeleiding van acquisities, fusies en afstoting van bedrijfsonderdelen en advisering ter verbetering van bedrijfsrendement.

Solliciteer nu!

Alleen de beste en meest gemotiveerde kandidaten maken kans op een exclusieve plek binnen het Deals Traineeship en een vast contract bij PwC. Solliciteren kan tot en met zondag 18 maart 2018.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het Deals Traineeship? Bel of mail me gerust.

Romaana Bharos; +31(0)88 792 35 30; romaana.bharos@pwc.com.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×