Deals Traineeship

PwC

Traineeship informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Je bent net of bijna afgestudeerd. Na je actieve studententijd wil je graag starten in een dynamische adviespraktijk waar er veel aandacht is voor jou, jouw ideeën en jouw ontwikkeling. Je wilt graag veel ervaring opdoen in korte tijd, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen als gespecialiseerd adviseur. Solliciteer nu en wie weet start jij in september als nieuwe Deals Trainee!

Wie ben je?
Je…

  • hebt een afgeronde VWO-vooropleiding en een financieel/economische, bedrijfskundige of technische WO Master studie afgerond tussen 1 september 2014 en 1 juli 2016;
  • hebt een actief studentenleven achter de rug en daarnaast bovengemiddelde studieresultaten behaald;
  • bent sociaal, gedreven en zeer gemotiveerd om verder te leren en je te bewijzen in een uitdagende functie;
  • hebt aantoonbare affiniteit met fusies en overnames;
  • weet impact te maken, bent analytisch sterk en nieuwsgierig;
  • hebt een goede beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal.

Hoe ziet je werk eruit?
Bij het Deals Traineeship maak je in twee jaar tijd kennis met vier van de volgende groepen: 

- Financial Due Dilligence;
- Valuations;
- Corporate Finance;
- Delivering Deal Value;
- Business Restructuring Services;
- Strategy.

Ieder halfjaar wissel je van groep en leer je nieuwe collega’s kennen. In teams, bestaande uit mede trainees en andere PwC collega’s werk je mee aan de lopende opdrachten. Je hebt je eigen taken en naast je zakelijke ontwikkeling is er veel tijd om met je trainee groep bijeen te komen om ervaringen te delen en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wat bieden we je?
We bieden je de unieke kans om in twee jaar tijd de verschillende facetten van de dynamische Dealspraktijk van PwC te leren kennen. Zo bouw jij aan een ijzersterk netwerk. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Zowel on the job, als met verschillende soft-skill trainingen, zoals bijvoorbeeld adviesvaardigheden. 

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Wie zijn we?
Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

We zoeken sterke persoonlijkheden met passie, een gezonde dosis lef en, als het even kan, oorspronkelijke ideeën. En dan vooral mensen die ervan houden om die ideeën te delen. Een idee kan alleen maar beter worden als het gevoed wordt met andermans inzichten, van collega’s en van klanten. Natuurlijk mag je trots zijn op een individuele prestatie, maar uiteindelijk gaat het om het delen van kennis en het collectieve resultaat.

Het Deals Traineeship valt binnen het werkveld Advisory, waar men zich bezighoudt met financiële herstructureringen en forensisch onderzoek, begeleiding van acquisities, fusies en afstoting van bedrijfsonderdelen en advisering ter verbetering van bedrijfsrendement.

Solliciteer nu!
Alleen de beste en meest gemotiveerde kandidaten maken kans op een exclusieve plek binnen het Deals Traineeship en een vast contract bij PwC. Solliciteren kan tot en met zondag 13 maart 2016.Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, krijg je uiterlijk op woensdag 16 maart van ons een reactie op je sollicitatie.

Na de eerste selectie krijg je het online assessment toegestuurd. Je hebt hiervoor één week de tijd en dient uiterlijk 20 maart te zijn afgerond. Na een positief assessment word je uitgenodigd voor het selectiegesprek. Deze vinden plaats op 29, 30 en 31 maart in Amsterdam. Na een goed gesprek wordt je uitgenodigd voor de Deals Business Course (21, 22 en 23 april) in Amsterdam. Tijdens de Business Course ga je aan de slag met een intensieve M&A casus. Naast het harde werken is er ook voldoende gelegenheid om elkaar en de PwC collega's beter te leren kennen. Uiteindelijk krijg je na de Business Course te horen of je wordt uitgenodigd voor de laatste ronde, het Partnergesprek. Na dit gesprek hoor je of je op 01 september 2016 mag instromen bij PwC als Deals Trainee! 

Heb je vragen of wil je meer informatie over het Deals Traineeship? Bel of mail me gerust.

Rosalie van Langen

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships