Young Professional Programma

Bedrijf
Locatie
Naarden
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Sectoren

Het Magnus Young Professional Programma

 • Jij bent de nieuwe consultant van Magnus!
 • Jij begrijpt als geen ander de impact van IT, internet en social media,
  Wij kennen de bedrijfsprocessen en projectmanagementmethodieken.
 • Jij kijkt met een andere blik naar netwerken, nieuwe media en samenwerken,
  Wij hebben gave projecten, ervaren collega’s en interessante klanten.
 • Jij bent recent afgestudeerd, of nog bezig, en vol met frisse ideeën,
  Wij hebben jarenlange ervaring, staan voor kwaliteit en zijn innovatief.
 • Jij biedt net dat beetje extra,
  We kunnen veel van elkaar leren,
  Magnus en jij, de nieuwe consultant, onze Young Professional!

Het Magnus Young Professional Programma (YPP)
Het Magnus Young Professional Programma begint met een interactieve kennismakings- en selectiedag. Deze dag bestaat uit het presenteren van jezelf, van elkaar leren, kennismaken, samenwerken en je creatieve kanten laten zien. Hierbij maak je kennis met Magnus en haar omgeving en klanten.

Daarna volgt een combinatie van trainingen, coaching, intervisie, projectervaring en teamwork. Samen met een selecte groep Young Professionals volg je het eerste jaar een speciaal programma. Je bent al direct in dienst bij Magnus en loopt waar mogelijk direct mee bij een klant onder begeleiding van een ervaren collega, waarbij jouw ideeën over de inzet van nieuwe technologieën erg gewaardeerd worden. Je maakt kennis met een of meerdere Practices (kennisgroepen) van Magnus, die het beste zouden kunnen passen bij jouw ervaring en interesses.

Natuurlijk krijg je een coach (een van onze practice managers of ervaren senior consultants) die je begeleidt en waar je met al je vragen naar toe kunt. Zo doe je theorie, project-, en praktijkervaring op in alle facetten, en kun je jouw visie ontwikkelen en eigen initiatieven ontplooien.

Wie jij bent
Wij zoeken slimme, ambitieuze, leergierige en ondernemende young professionals met een passie voor oplossingen met nieuwe informatietechnologieën. Wil je veel verantwoordelijkheid, je snel ontwikkelen en doorgroeien? Is dit profiel je op het lijf geschreven en kun je net dat beetje extra bieden? Dan zoeken we jou! Je hebt frisse, bruisende ideeën en zin in een afwisselende job waarin je je breed kunt ontwikkelen. Je hebt een universitaire opleiding afgerond, of je bent aan het afstuderen. Je hebt technische affiniteit en bovengemiddelde interesse in business processen, IT en consultancy. Jij bent wie wij zoeken, onze nieuwe consultant!

Wat jij zoekt
Je zoekt een baan in de IT-consultancy met eigen verantwoordelijkheid, bij een werkgever waar je kennis van bedrijfsprocessen kunt opdoen, maar waar ook naar jouw ideeën geluisterd wordt. Je zoekt een omgeving waar ondernemerschap gewaardeerd en gestimuleerd wordt, met ruimte om je eigen ding te doen.

Je wilt allround bezig zijn, nieuwe mensen ontmoeten, leuke dingen bedenken, je continu ontwikkelen. En natuurlijk wil je een goed salaris, mooie auto, en alle tools om met de buitenwereld te kunnen communiceren.

Daarom Magnus
Magnus is een consultancy organisatie die al bijna 25 jaar advies-, implementatie- en beheerdiensten en tevens software oplossingen levert die onze klanten in staat stellen om IT op een Business Smart + User Centric manier te gebruiken. Magnus heeft een track record op het gebied van SAP, Mendix en mobile solutions en loopt voorop met de allernieuwste ontwikkelingen.

We denken altijd met de klant mee, gaan voor kwaliteit, zijn flexibel, ondernemend en een tikkeltje eigenwijs, met de juiste mentaliteit en betrokkenheid. We komen beloften na en leveren wat we afspreken.

Bij ons kun je jezelf zijn en verder groeien in de richting die jou aanspreekt. We willen je coachen en kennis bij brengen, maar zien jou ook als een waardevolle kennisbron. We doen gave projecten bij interessante klanten, zijn innovatief en afwisselend bezig. Hierdoor leer je veel van bedrijfsprocessen, politiek binnen organisaties, teamwork, en projectmanagement. We vinden het belangrijk om leuke dingen met elkaar te ondernemen. Zo organiseren we een weekendje skiën, kerstdiner, sportieve activiteiten, BBQ’s, uitjes met je eigen team en met het hele bedrijf en regelmatig een interactieve meeting met een borrel.

Magnus biedt
Behalve gave projecten en leuke collega’s word je ook goed beloond voor je inzet;

 • Direct aan de slag en al doende stomen we je klaar om een all-round consultant te worden;
 • Complexe en uitdagende projecten bij een breed portfolio aan klanten;
 • Betrokkenheid bij het gehele proces van sales tot implementatie;
 • Volop aandacht voor het verder ontwikkelen van jouw talenten door het volgen van trainingen en het bijwonen van seminars;
 • Een dynamische omgeving met collega’s die jouw passie voor techniek en mooie oplossingen voor de klant delen;
 • Uitstekend salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uiteraard ontbreken een laptop en een smartphone niet;

Aanmelden
Stuur ons een mooie motivatiebrief met cijferlijst en/of cv. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie zijn we ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Magnus

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships