Informatie Management Traineeship

YSE

Traineeship informatie

Bedrijf: YSE

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Ben jij de cio van de toekomst?
In twee jaar tijd krijg je in ons Informatie Management traineeship de kans om bij verschillende organisaties opdrachten te doen en hier een kijkje in de keuken te nemen. Ben jij een bruggenbouwer, communicatief sterk en creatief? Dan zoeken wij jou! In dit traineeship zal jij je tot (project)manager of adviseur ontwikkelen door uiteenlopende organisatievraagstukken op te lossen en projecten uit te voeren bij verschillende organisaties. Ben jij op zoek naar een afwisselend en uitdagend traineeship? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij?

  • Dynamiek en afwisseling in werk en organisatie. Informatie Management (IM) is continu onderhevig aan snelle en grote veranderingen, zowel technisch als organisatorisch, wat voor jou als young professional kansen biedt om op hoog niveau mee te praten, van grote waarde te zijn in deze verandering en om veel verantwoordelijkheid te pakken. Waar is het dus interessanter om een verandering teweeg te brengen dan binnen IM? Als YSE-er voer je verschillende projecten uit bij diverse organisaties op het snijvlak van business en IM. De opdrachten variëren van strategiebepaling tot implementatie, van het verbinden van mensen en organisatieonderdelen tot innovatie en van procesoptimalisatie tot communicatie. Jouw inbreng als jonge en enthousiaste professional, die met een frisse blik initiatieven ontplooit, wordt hierbij erg gewaardeerd. Met jouw inbreng draag jij bij aan de waarde van IM binnen de organisatie.
  • Traning en coaching. Je besteedt 10% van je tijd aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met andere YSE Young Professionals en persoolijke begeleiding van je peoplemanager.

Jouw profiel?

  • Je bent een high potential met een afgeronde universitaire opleiding zoals (technische) bedrijfskunde, technische bestuurskunde, international business, new media communications en innovatie/informatie management, informatie- en communicatietechnologie of communicatiewetenschap en je hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
  • Je hebt je onderscheiden van collega-studenten door aantoonbare en relevante nevenactiviteiten;
  • Je hebt affiniteit of ervaring met informatie management;
  • Je creëert verbinding op een positieve en energieke manier, zowel binnen de afdeling als naar buiten toe;
  • Je bent sociaal, nieuwsgierig en functioneert goed in een groep;
  • Je beschikt over uitstekende analytische-, verbindende- en communicatieve vaardigheden;
  • Je onderscheidt je door een hoge mate van proactiviteit, zelfstandigheid en lef;
  • Je grijpt je kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen en kan je vinden in ons motto: ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd.

Deelnemende organisaties
Dit traineeship geeft je de uitgelezen kans om ervaring op te doen binnen verschillende toporganisaties. Zo maak je kennis met diverse branches, zowel profit als non-profit. Deelnemende organisaties tot nu toe zijn AkzoNobel, CIZ, Boskalis, van Lanschot, Stork en De Nederlandsche Bank. 

Naast je opdracht maak je onderdeel uit van het Talent Area Information Management. Samen met alle Information Management YSE-ers en YSE management zet je dit traineeship op de kaart bij studenten en organisaties. Rollen die je hierin kan vervullen variëren van het organiseren van klantevents, geven van gastcolleges tot het voeren van netwerkgesprekken. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat het een succesvol traineeship is

Sollicitatieprocedure
Upload jouw CV en motivatiebrief t.a.v. Ebba Roessingh zo snel mogelijk via de knop "Solliciteer" op de vacature overzichtspagina. Na inzending wordt er binnen een week contact met je opgenomen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als dit gesprek positief verloopt, volgt een tweede gesprek met een manager van YSE. Hierna zal je een capaciteitentest maken, als het tweede gesprek goed is verlopen. Als laatste ronde van de procedure organiseren we een selectiedag, deze vindt plaats op de eerste woensdag van de even maanden. Reageer snel, want dan kan je zo spoedig mogelijk starten. Je kan het gehele jaar instromen in het programma.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships