Kirkman Company - Powered by YSE

Bedrijf
YSE
Locatie
Baarn
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant

Kirkman Company helpt klanten met veranderen en vernieuwen omdat het altijd beter kan en omdat het soms écht anders moet. Al sinds 2000 werkt Kirkman Company hard mee aan transformaties van organisaties in de publieke en private sector met één doel: 100% relevantie en waarde creëren voor al hun klanten, werknemers, aandeelhouders, het milieu, de maatschappij en hun partners, nu en in de toekomst.

Elke dag zetten meer dan 75 gepassioneerde professionals zich in voor de missie: Co-creating Social Enterprises. Kirkman Company gelooft dat organisaties meervoudige waarde creatie moeten nastreven voor alle stakeholders. Ondernemerschap en verantwoordelijkheid nemen gaan daarbij hand in hand.

Wat je gaat doen…

Binnen het Young Professional programma van Kirkman Company doe je verschillende opdrachten binnen één van onze expertisegebieden: New Economy, HR & Change, Customer Excellence, Procurement & Partnerships, Strategic (out)sourcing en Digital Transformation.

Wat dat dus echt betekent:

Je werkt op basis van projectmatig werk voor grote, complexe organisaties in de publieke en private sector. Door kennis van bedrijfskundige processen, ondersteun je de klant met bijvoorbeeld het doorvoeren van organisatieveranderingen of het opstellen en implementeren van IT processen. Samen met consultants van Kirkman Company en medewerkers werk je samen aan (deel)projecten waardoor je uitgroeit tot een zelfstandige inspirerende adviseur.

Jij…

  • hebt een afgeronde universitaire opleiding, relevante nevenactiviteiten ontplooid en staat aan het begin van je carrière (maximaal 3 jaar werkervaring)
  • wilt aantoonbaar verschil maken en verantwoordelijkheid hierin nemen
  • hebt een overtuigende, positieve uitstraling, een groot inlevingsvermogen en kunt goed luisteren
  • hebt lef en een verfrissende blik en stelt de juiste kritische vragen
  • onderscheidt je door een hoge mate van zelfstandigheid, maar bent ook een teamspeler die je eigen aanpak en stijl kan aanpassen aan de situatie
  • denkt in kansen en mogelijkheden
  • bent pro-actief, hebt een just-do-it mentaliteit en gaat liever glansrijk onderuit, dan dat je het niet probeert 

Wij bieden

  • Een uitgebreid en intensief traineeship met 3 tot 4 afwisselende opdrachten bij verschillende klanten met een looptijd 3 tot 9 maanden. In deze projecten is er veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap. Je werkt hierbij nauw samen met ervaren consultants.
  • Een uitgebreid ontwikkelprogramma waarbij er veel aandacht is voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Je maakt deel uit van een ambitieus en professioneel team en besteedt 10% van je tijd aan het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met andere YSE young professionals en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.

Hoe ziet zo’n project van Kirkman Company er dan uit?

Kirkman Company en de Gemeente Utrecht hebben gezamenlijk een nieuw businessmodel ontwikkeld rondom het oplossen van maatschappelijke vraagstukken: de Social Impact Factory. Voor de Gemeente Utrecht draagt de Social Impact Factory bij aan de ambitie om in 2018 de laagste werkloosheid van Nederland te hebben door ‘hoofdstad sociaal ondernemerschap’ te worden. Partijen uit zowel publieke als private sector met sociaal ondernemerschap op de agenda, werden samengebracht op één platform. De Young Professional betrokken bij het opzetten van de Social Impact Factory was verantwoordelijk voor het betrekken van 40 partner organisaties. Daarnaast zorgde zij voor het structureren van het project en het bewaken van de voortgang.

Sollicitatieprocedure

Naast een CV ontvangen wij graag jouw motivatie voor dit traineeship. Wij dagen je uit om jouw 'unique selling point' en motivatie op je eigen creatieve manier neer te zetten in bijvoorbeeld een sprankelend geschreven verhaal, een inspirerende videopitch (max. 1 minuut en 10 MB) of een origineel luisterfragment. Deze kan je onderaan deze pagina uploaden.

Op basis van jouw CV en motivatie maken wij een eerste selectie. Na deze selectie kan je worden uitgenodigd voor een gesprek met onze HR Adviseur. Als dit gesprek positief verloopt, volgt een tweede gesprek met een manager van YSE. De laatste ronde is een selectiedag en bestaat onder andere uit een case waarbij ook toekomstige collega’s van Kirkman Company aanwezig zullen zijn.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships