Traineeship Infrastructure Specialist

Bedrijf
Locatie
Nederland
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebieden
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant
Functieomschrijving
Een vliegende start als Infrastructure Specialist

Heb jij je hbo-diploma op zak, maar mis je nog de benodigde certificaten en werkervaring om als Infrastructure Specialist aan de slag te gaan? Bij Centric bieden we je een uitdagend traineeship, waarin je kennis en ervaring opdoet van kantoorautomatisering. Bovendien kan je via het traineeship in twee jaar doorgroeien naar Medior Specialist!

Ontwikkel je skills
Als Trainee Infrastructure Specialist bij de divisie Centric Infrastructure Professionals ga je direct aan de slag bij de klanten van Centric in Noord- & Oost-Nederland en volg je een trainingsprogramma van twee jaar. Door deze combinatie ontwikkel je alle hard- en softskills die je nodig hebt om als vakspecialist aan het werk te gaan. Denk hierbij aan Citrix CCA, Microsoft MCSA MCSE, VMware VCP, ITILv3, Cisco CCNA én RES Powerfuse, Cloud en projectmatig werken. Ook helpen we je jouw persoonlijke vaardigheden te verbeteren met trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit en samenwerken.

Pas je skills toe
Jouw skills worden direct op de proef gesteld. Je werkt op verschillende interne afdelingen en in diverse teams aan uitdagende opdrachten. Centric werkt in de regio Noord- & Oost-Nederland samen met bedrijven als RDW, FrieslandCampina, GasUnie, Thales, VGZ en UMCG maar ook andere ziekenhuisgroepen en verschillende overheden en onderwijsinstellingen. Tijdens de projecten die jij uitvoert, word je structureel begeleid en gecoacht. Je Fieldmanager is je vaste aanspreekpunt binnen de organisatie voor onder andere jouw werkzaamheden, opleidingstraject en carrièremogelijkheden.
Functie-eisen
Wat we van jou vragen, afgezien van een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen:
 • Je bent een young professional met een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Technische Informatica (TI) of System and Network Engineering
 • Je werkt proactief en zorgvuldig en benadert complexe situaties op een creatieve manier
 • Je bent gedreven, enthousiast en communicatief vaardig
 • Je bent bereid om energie in jezelf en je carrière te steken
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B
Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een veelzijdige baan, met veel ruimte voor eigen initiatief en een prima salaris. Je kunt rekenen op een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 • Ruime doorgroeimogelijkheden
 • Leaseauto, laptop en telefoon
 • Breed pakket aan trainingen en opleidingen (certificaten)
 • Uitdagende opdrachten
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
 • Goede pensioenvoorzieningen
Over Centric
De 5.000 medewerkers van Centric zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.

Jij staat bij ons centraal
We geloven in 'The Power of Peoplecentricity' en stellen onze medewerkers voorop. Centric’ers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Daarnaast wordt onze organisatie gekenmerkt door een nuchtere en transparante manier van leidinggeven en krijg je de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Zet de volgende stap
Ben je op zoek naar een mooie start van jouw IT-carrière bij een bedrijf dat écht in mensen investeert?
 
Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Marloes Kalkema. Marloes is Recruiter bij Centric en bereikbaar op het telefoonnummer +31(0)570 – 50 31 60  of via het e-mailadres  marloes.kalkema@centric.eu 
 
Meer informatie over Centric klik hier.

Traineeship informatie

Bedrijf: Centric

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: HBO

Arbeidsvoorwaarden: marktconform

Meer traineeships

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!