Consulting Traineeprogramma

PwC

Traineeship informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Het Consulting Traineeprogramma, een tweejarig traject binnen onze Advisory praktijk, is de ideale start van je carrière bij een wereldwijde kennisorganisatie met toonaangevende klanten. Tijdens het programma kun je brede ervaring opdoen in verschillende rollen en sectoren. Op basis van je studieachtergrond en/of werkervaring ga je aan de slag in één van onderstaande competentiegroepen, van waaruit je in verschillende rollen uiteenlopende klantervaringen opdoet.

Het Consulting Traineeprogramma vraagt veel van je: inzet, talent en doorzettingsvermogen. Maar je staat er niet alleen voor. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Zowel on the jobals door verschillende (soft skills) trainingen. Een persoonlijke coach begeleidt jou tijdens het gehele traject. Samen met hem/haar houd je jouw ontwikkeling in de gaten en bespreek je jouw wensen en ambities. Ook kom je regelmatig samen met andere trainees om ervaringen uit te wisselen en groepstrainingen te volgen in binnen- en buitenland. Als je na twee jaar alles uit je traineeship gehaald hebt, gaan we in gesprek over de praktijk/industrie waarin je verder gaat. Naast goede doorgroeimogelijkheden biedt PwC je ook goede arbeidsvoorwaarden.

Als je het Consulting Traineeprogramma volgt, begin je binnen één van de volgende groepen, van waaruit je gaat wisselen tussen verschillende rollen en industrieën. Om deel te nemen aan het Consulting Traineeprogramma solliciteer je eerst op een vacature binnen één van onderstaande groepen.

Strategy
Samen met de klant ontwikkel je een heldere en richtinggevende strategie. Je zoekt naar kansen om bedrijfsdoelstellingen te realiseren, passende businessmodellen te bepalen of de bedrijfscultuur in kaart te brengen.

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen Strategy. 

Finance
Bij Finance stem je in samenwerking met je klant de financiële functie af op de strategie. Je richt deze slim en efficiënt in, en zorgt ervoor dat de financiële functie de klant voldoende inzicht geeft om controle te houden over de koers van de organisatie.

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen Finance. 

Operations
Bij operations gaat het om het implementeren van strategieën en bedrijfsprocessen. Daarmee verbeter je de efficiency en de effectiviteit van de organisatie.

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen Operations. 

Technology
IT is steeds meer van invloed op een optimale bedrijfsvoering. Je zorgt ervoor dat je klanten meer halen uit bedrijfsapplicaties en stelt verbeteringen voor op het gebied van de IT-infrastructuur en –architectuur. Je adviseert ook op het gebied van nieuwe technologieën.

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen Technology. 

Programme & Change Management
Medewerkers zijn de belangrijkste factoren bij een veranderingsproces. Als Change consultant zorg je ervoor dat mensen mogen, willen en kunnen werken in een nieuwe situatie. Ook help je de klant om de verandering zo goed mogelijk te leiden. Je ondersteunt bij het tijdig uitvoeren van programma’s en projecten, binnen budget en met kwaliteit.

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen Programme & Change Management. 

Risk & Compliance
Je zoekt samen met de klant de juiste balans tussen risico’s en ambities. Bijvoorbeeld door risicomanagement te integreren in performancemanagement. Je kwantificeert de risico’s met modellen, zodat de klant betere beslissingen kan nemen.

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen Risk & Compliance. 

Data Analytics
Je gebruikt je analytische vaardigheden om praktische oplossingen te bedenken voor complexe problemen binnen de publieke, commerciële en financiële sector. Je werkzaamheden bestaan uit business modelling, (financieel) risicomanagement, procesoptimalisatie (waaronder Lean Six Sigma), executive decision support, performance management, datamanagement, datatransformatie en corporate intelligence.

Vacature: Consultant Data Analytics

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×