Instroom 2e jaar Traineeship

Deze traineeship is niet meer vacant

Ben jij een ondernemende adviseur?

Ben jij een enthousiaste Young Professional die met een verfrissende blik de verantwoordelijkheid pakt om sociale waarde toe te voegen bij klanten en Kirkman Company? Wil jij je tegelijkertijd ook persoonlijk ontwikkelen? Wij zoeken Young Professionals die toe zijn aan een tweede stap in hun carrière, reeds ervaring opgedaan hebben binnen één van de expertisegebieden van Kirkman Company en hierin willen uitgroeien tot een zelfstandige inspirerende adviseur. Herken jij jezelf hierin? Kirkman Company powered by YSE biedt jou nu de mogelijkheid om in te stromen als Young Professional in het tweede jaar van het traineeship binnen jouw expertisegebied!

Wat bieden wij?

 • Afwisselend en projectmatig werk. Wij bieden jou een professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap. De opdrachtgevers van Kirkman Company zijn vaak grote, complexe organisaties in de publieke en private sector. Met begrip van bedrijfskundige processen ondersteun je de klant met het doorvoeren van organisatieveranderingen op het gebied van één van onze expertises. Hiervoor heb je niet alleen lef nodig, maar ook respect voor de omgeving van de klant. Je krijgt verantwoordelijkheid voor (deel)projecten waarbij je met consultants van Kirkman Company en medewerkers van de opdrachtgever samenwerkt. Jouw inbreng als enthousiaste professional, met een verfrissende blik, wordt hierbij erg gewaardeerd.
 • Training en coaching. Je besteedt 10% van je tijd aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met andere YSE Young Professionals en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.

Jouw profiel?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding, relevante nevenactiviteiten ontplooid en bent toe aan een tweede stap in je carrière (1-3 jaar relevante werkervaring);
 • Je hebt reeds aantoonbare werkervaring opgedaan binnen één van de expertises van Kirkman Company (Public Private Ecosystem, HR & Employee Experience, Sourcing & Partnership, Customer Excellence);
 • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden, bent authentiek en bent een teamspeler;
 • Je wilt aantoonbaar verschil maken en verantwoordelijkheid nemen. Je denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Je hebt een overtuigende positieve uitstraling, een ‘just do it’ mentaliteit en een groot inlevingsvermogen;
 • Je kunt goed luisteren, hebt tact en bent in staat je eigen aanpak en stijl aan te passen aan de situatie;
 • Je onderscheidt je door een hoge mate van pro-activiteit, zelfstandigheid en lef;
 • Je hebt affiniteit met onze missie Co-creating Social Enterprises;
 • Je grijpt de kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen. Je kunt je vinden in ons motto: ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd!’

Wat is kirkman company?

Wij zorgen voor succesvolle transformaties van publieke en private organisaties. Op weg naar 100% relevantie voor alle stakeholders: klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Of het nu gaat om de uitdagingen van vandaag of de kansen van morgen, binnen een afdeling of voor de organisatie als geheel. Omdat het altijd beter kan of omdat het soms écht anders moet.

Wij zijn B Corp gecertificeerd. Het helpt ons in onze eigen relevantie en is een inspiratie voor de organisaties die we transformeren. We maken hiermee deel uit van een internationaal netwerk van organisaties die naast winst ook een hoge standaard voor sociale en ecologische impact, verantwoording en transparantie nastreven.

Sollicitatieprocedure

Naast een CV ontvangen wij graag jouw motivatie voor dit traineeship. Wij dagen je uit om jouw 'unique selling point' en motivatie voor Kirkman Company en één van de expertisegebieden op je eigen creatieve manier neer te zetten in bijvoorbeeld een sprankelend geschreven verhaal, een inspirerende videopitch (max. 1 minuut en 10 MB) of een origineel luisterfragment. Deze kan je mailen naar recruitment@yseprogram.com t.a.v. Ebba Roessingh (HR Adviseur YSE).

Op basis van jouw CV en motivatie maken wij een eerste selectie. Na deze selectie kan je worden uitgenodigd voor een gesprek met onze HR Adviseur. Als dit gesprek positief verloopt, volgt een tweede gesprek met een manager van YSE. Hierna zal je een capaciteitentest maken, als het tweede gesprek goed is verlopen. De laatste ronde is een selectiedag en bestaat onder andere uit een case waarbij ook toekomstige collega’s van Kirkman Company aanwezig zullen zijn.

Stuur jouw CV en motivatie zo snel mogelijk op. Je zal binnen twee weken na het opsturen van jouw CV en motivatie een reactie van ons ontvangen en dan krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als laatste ronde van de procedure organiseren we een selectiedag, deze vindt plaats op de eerste woensdag van de even maanden. Je kunt gedurende het hele jaar instromen in het programma

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships