Circular traineeship

Bedrijf
YSE
Locatie
Baarn
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant

Denk jij niet in hokjes maar in ketens?

Weet jij hoe de ketens van de toekomst eruit moeten zien en heb je ideeën over hoe (productie)processen geoptimaliseerd kunnen worden? Wil jij “Less Bad and More Good”? Wil je opdrachten doen op het gebied van:

  • Circulaire ketens & samenwerking;
  • New logistics (transport & warehousing);
  • Optimalisatie & Lean;
  • Business models & Innovation?

En wil jij een afwisselend en uitdagend traineeship volgen? Dan zoeken wij jou!

In ons Circular traineeship krijg jij de kans om bij verschillende organisaties uitdagende opdrachten te doen. Naast dat je je inhoudelijk gaat ontwikkelen, begeleiden wij je ook bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Dynamiek en afwisseling in werk en organisatie: Organisaties waarmee wij samenwerken zijn onderhevig aan snelle en grote veranderingen.  Vanuit jouw opdracht werk je mee aan veranderingen en innovaties op zowel proces- als organisatieniveau. Jij krijgt in onze opdrachten de kans om vernieuwing te brengen, impact te maken en je verantwoordelijkheid te pakken. Rollen die je kan vervullen zijn bijvoorbeeld projectleider procesoptimalisatie, (aanbestedings)adviseur, organisator van bewustwordingsevents of tactisch en/of operationeel planner.

Talent Area: Naast je opdracht maak je onderdeel uit van de Circular Talent Area. Samen met alle YSE-ers in deze Talent Area en het YSE management zet je dit traineeship op de kaart bij studenten en organisaties. Rollen die je hierin kan vervullen variëren van het organiseren van events, het geven van gastcolleges tot het voeren van netwerkgesprekken. Samen zorgen we ervoor dat het een succesvol traineeship is!

Training en coaching: Je besteedt 10% van je tijd aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen (o.a. Lean Six Sigma, Insights, communicatievaardigheden, persoonlijk leiderschap), coaching/intervisie met andere YSE-ers en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.

Jij...

  • Hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Supply Chain Management, Innovation Management, Technische Bedrijfskunde of Industrial Design of -Engineering;
  • Denkt in ketens en systemen en zit vol met ideeën hoe deze beter kunnen worden ingericht;
  • Bent heel gemotiveerd om de transitie naar de circulaire economie te versnellen;
  • Weet versnelling en verandering te brengen in bestaande organisaties;
  • Creëert verbinding op een positieve en energieke manier, zowel binnen de afdeling waar je werkt als naar buiten toe;
  • Grijpt kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen en kan je vinden in ons motto: ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd’.

Deze YSE-er ging je voor:

Philip, één van onze Circular Young Professionals:

"Als project leider voor AkzoNobel was ik verantwoordelijk voor het herontwerpen van het Europese logistieke netwerk. Met mijn project team en CEVA Logistics brachen wij de huidige situatie in kaart en op basis daarvan voerde we simulaties uit. Daarna organiseerde ik meerdere workshops om het management waardevolle input te laten leveren in het project en aan te zetten tot doen. Hierdoor werd het meest optimale Europese logistieke netwerk gedefiniëerd wat resulteerde in complexiteitreductie van het logistieke netwerk. Dit herontwerp vormt de basis voor het implementatieplan wat het logistieke netwerk van de multinational AkzoNobel zal verbeteren." 

Sollicitatieprocedure

Upload jouw CV en motivatiebrief onderaan deze pagina. Na inzending wordt er binnen een week contact met je opgenomen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dat gesprek goed gaat volgt er meteen een tweede gesprek. Als ook het tweede gesprek positief verloopt maak je online een capaciteitentest. De laatste ronde van de procedure bestaat uit een selectiedag. Deze vindt plaats op de eerste dinsdag van de even maanden.

Wil je snel starten? Solliciteer dan nu! Als je nog andere plannen hebt, kan dat ook: je kan het hele jaar instromen in het Circular traineeship.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships