Traineeship Energyprofs

Wil jij na je opleiding het vak van business consultant leren. Kies dan voor een Professional Traineeship bij Energyprofs. Wil je werken aan uitdagende projecten en gedurende 3 jaar door professionele coaches worden begeleid? Geef je carrière dan een vliegende start bij Energyprofs!

Energyprofs
Energyprofs is een consultancy organisatie, gespecialiseerd in de energiemarkt. Vanaf 1999 zijn wij betrokken bij alle marktontwikkelingen en hebben vele procesimplementaties, verandertrajecten en grootschalige projecten begeleid. Altijd gericht op het resultaat zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Ben je ondernemend ingesteld? Wil jij dat stapje harder lopen voor je klant en je bedrijf? Ga jij ervoor het beste uit jezelf te halen? Werk je graag met collega’s samen om projecten succesvol binnen budget, kwaliteit en tijd op te leveren? Ben jij communicatief sterk en plezierig om mee te werken?

Als je op alle bovenstaande vragen “ja” kunt antwoorden en een hbo of universitaire opleiding hebt afgerond, komen wij graag met je in contact!

Stuur je cv met motivatie naar hr@energyprofs.nl.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Energyprofs

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships