Traineeship Process & IT Consultancy Nederland

Bedrijf
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden

Wij starten 1 september 2023 weer met een nieuwe klas voor het Traineeship. Meld je alvast aan!

Geef een kick-start aan jouw carrière met het Traineeship Process & IT Consultancy en wordt onder begeleiding van je personal coach opgeleid tot Consultant. Je vergaart specialistische kennis door hands-on aan de slag te gaan voor internationale, projectmatig werkende of producerende organisaties.

Hoe ziet jouw rol er straks uit?

Als trainee word je middels interne en externe trainingen opgeleid tot Process IT Consultant. Onder begeleiding van je eigen coach krijgt je ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling een stimulans.

Je werkt mee aan uitdagende nationale en internationale projecten en breidt je algemene vaardigheden uit met inhoudelijke trainingen en opleidingen. Daarnaast doe je specialistische kennis op over Enterprise Asset Management, Supply Chain Management en Project Portfolio Management.

Met je nieuw opgedane vaardigheden help jij de klant met het optimaliseren van processen. Jij begrijpt als geen ander de rol van techniek in het behalen van succes.

Onze perfecte kandidaat

  • Jouw HBO of WO diploma op het gebied van: ICT & Business, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Bedrijfsinformatica, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde.
  • De overtuiging in de toegevoegde waarde van IT en de wil om een bijdrage te leveren aan de digitalisering van bedrijven
  • De drive om direct aan de slag te gaan bij ambitieuze klantprojecten
  • Enthousiasme om vanuit je team, samen met de klant, successen te behalen

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een positie binnen ons hechte team van Young Professionals
  • Een gerichte training op het gebied van innovatieve IT-tools - zoals data analytics, cloud oplossingen en low-code development tools - aangevuld met een pakket soft skill trainingen
  • Relevante werkervaring, verdieping van je opleiding en ruimte om te groeien, mede gefaciliteerd door de Dimensys Academy
  • Begeleiding en coaching door ervaren consultants
  • Een contract met mogelijkheid tot vaste aanstelling, een goed salaris en een leaseauto
  • Diverse activiteiten en uitjes met je collega’s in binnen- en buitenland

Waar je terechtkomt

Dimensys is een SAP consultancybedrijf met 140 medewerkers in Nederland en België dat zich specialiseert op het snijvlak van processen en IT. Met deze kennis helpen wij organisaties met het optimaal benutten van assets, zoals gebouwen, wegen en machines. 

Wij combineren een professionele houding naar buiten met een hechte, persoonlijke werksfeer in onze eigen organisatie. Wij werken samen, leren van elkaar en durven te dromen. Tot onze klanten rekenen wij onder meer: In de bouw: Heijmans, BAM, Strukton en Daiwa House Modular Group Europe (Jan Snel), bedrijven in de infra ProRail en trambedrijf Utrecht, Bedrijven in de discrete productie zoals ASML en bedrijven in de Energie- en nutvoorziening Vitens, Eneco en Alliander.

Digital Transformation

Samen met Magnus Digitalcards PLM SolutionsAppronto en OnePLM bundelt Dimensys haar krachten rondom digitale transformatie. De krachtenbundeling draagt bij aan de visie om middels de technologieën SAPSiemensMendix en Boomi een belangrijke rol te spelen in de digitale transformatie van de industrie, ook wel 'Industry 4.0’ genoemd. Hiermee benutten we onder andere kansen tijdens presales trajecten. De bedrijven leveren een grote bijdrage aan organisaties in uiteenlopende sectoren, zoals de bouwnijverheid, maakindustrie, logistiek, infrastructuur, (online)retail, financiële dienstverlening en onderwijs.

Nieuwgierig geworden? Lees verhalen van collega's over werken bij Dimensys.

Sollicitatieprocedure

Stap 1: Je hebt gesolliciteerd!
Stap 2: Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met een manager en HRM.
Stap 3: Er volgt er een inhoudelijk gesprek met een consultant.
Stap 4: Je bent aangenomen!
Stap 5: Je studeert af en geniet van een welverdiende vakantie.
Stap 6: In september start jij jouw carrière als Process IT Consultant.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Dimensys

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships