Traineeship Young Professional

Bedrijf
Locatie
Zoetermeer
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Sectoren

Geef je carrière betekenis in de publieke sector. Heb je een financiële of juridische studie (bijna) achter de rug? Ontwikkel je kennis en kunde razendsnel als trainee bij Vanberkel Professionals. Young Public Talent is een unieke kans om impact te maken op de maatschappij en je talenten in te zetten voor een hoger doel. For the people by the people.

Meer dan ooit heeft de overheid behoefte aan kritische professionals met een frisse blik. Wetgeving wordt steeds internationaler en complexer, processen vragen om een flexibele organisatie van experts op verschillende deelterreinen. Burgers en bedrijven staan vaak sceptisch tegenover de overheid, die veel zware dossiers op haar bordje krijgt. Vertrouwen en transparantie zijn essentieel voor een daadkrachtig openbaar bestuur.

Het traineeship is de perfecte start van je loopbaan. In twee jaar tijd ontwikkel je je tot een financieel of juridisch topadviseur. Je gaat meteen aan de slag bij een opdrachtgever uit de (semi-)overheid, en vervult vervolgens verschillende rollen bij meerdere instellingen. Zo zul je zelf ervaren waarom de (rijks)overheid is verkozen tot populairste werkgever!

Met vijftien mede-trainees kom je eens per twee weken op kantoor in Zoetermeer om ervaringen te delen. De cultuur bij Vanberkel is gebaseerd op het idee dat elke organisatie en elk individu uniek zijn. We testen jouw persoonlijke talenten en wensen, en bouwen je carrière daaromheen. Zo kom je altijd in je kracht te staan. Ook omdat we een omgeving creëren waarin iedereen fouten mag maken. Dat zijn immers de beste lessen voor de toekomst. Werken bij ons voelt altijd veilig.

Als Young Talent ben je een volwaardige collega op de werkvloer van je opdrachtgever. Je moet een mooie match zijn om duurzame waarde toe te voegen. De werkrelatie is tijdelijk, maar de impact die je maakt is blijvend.

5 redenen om te kiezen voor Young Public Talent

 • Werken in de publieke sector geeft voldoening omdat het bijdraagt aan de samenleving. Als trainee word je betrokken bij belangrijke projecten en de ontwikkeling van beleid. Je maakt een positieve impact op de mensen om je heen.
 • Als trainee in de publieke sector werk je met professionals uit verschillende disciplines en leer je nieuwe vaardigheden en kennis voor je carrière.
 • In de publieke sector ben je betrokken bij interessante, uitdagende projecten op belangrijke terreinen als duurzaamheid, innovatie en sociaal beleid.
 • Je bouwt een stabiele carrière op, met goede arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid.
 • Je wordt on én off the job gecoacht om jouw unieke talenten te laten schitteren.

Jij ontvangt:

 • Een mooi startsalaris van € 3.182,- bruto per maand op fulltime basis;
 • Ieder half jaar een salarisgroei van € 200,- bij goed functioneren;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Een onbeperkt opleidingsbudget;
 • Na het afronden van je financiële traineeship heb jij de mogelijkheid om een CPC, RA of RC opleiding te doen;
 • Na het afronden van je legal traineeship heb jij de mogelijkheid om een Master in Rechtsgeleerdheid te doen;
 • Keuze tussen lease/huurauto inclusief NS Businesscard of bruto-cash optie;
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen;
 • Via Vanberkel Vitaal krijg je €15,00 per maand korting op je sportabonnement bij 3600 locaties;
 • Een mooie reis naar het buitenland na het succesvol doorlopen van je traineeship!

Ben je net afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen? Heb je minimaal HBO niveau en bij voorkeur in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie, Rechten of een andere financieel/juridisch gerelateerde opleiding? Schroom dan niet om te solliciteren!

Traineeship informatie

Bedrijf: Vanberkel Professionals

Locatie: Zoetermeer

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!