Traineeship Young Professional

Bedrijf
Locatie
Zoetermeer
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Sectoren

Na het afronden van een studie is het vinden van een uitdagende en passende baan best een challenge. Je wil vaktechnisch en inhoudelijk ontwikkelen op een plek waar jij je goed voelt, maar ook werken aan jouw persoonlijke groei. Bij Vanberkel Professionals kan dit! De mens staat centraal bij Vanberkel en daardoor is een tweejarig traineeship de perfecte kans voor jou om een vliegende start te maken. Wij starten in mei en september met het traineeship.

Het vertrekpunt van het traineeship is het kijken naar jouw talenten. Je zal als financial aan de slag gaan bij één van onze opdrachtgevers in de brede publieke sector. Daar kan je een bijdrage leveren aan maatschappelijke opgaven. Daarnaast zal je gedurende het traineeship worden gecoacht door ervaren professionals die jou op de werkvloer waar nodig kunnen ondersteunen bij persoonlijke of vakinhoudelijke vraagstukken. Door dit persoonlijke contact willen we samen optrekken met de ambitie om van jou een top consultant te maken.

Gezamenlijk met 15 mede trainees kom je eens per twee weken op het kantoor van Vanberkel Professionals in Zoetermeer om ervaringen te delen maar ook om van én met elkaar te leren. Het is een interactief en intensief programma dat erop gericht is om jou in een veilige omgeving, waar fouten maken mag, te laten werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling op vaktechnisch gebied.  Ook zullen we op een informele manier activiteiten ondernemen om zo de verbinding te vergroten.

Na het succesvol afronden van jouw traineeship zullen we dit met de gehele groep vieren tijdens een mooie trip naar het buitenland.

Arbeidsvoorwaarden

  • Startsalaris van €3.074,- bruto op fulltime basis;
  • Bij goed functioneren ieder half jaar een salarisgroei van €200,- bruto tijdens je traineeship;
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen;
  • Je krijgt bij ons direct een vaste aanstelling;
  • Keuze uit een leaseauto of een NS Businesscard;
  • Je krijgt van ons een laptop en mobiele telefoon;
  • Er is een onbeperkt opleidingsbudget en na afronding van je traineeship heb jij de mogelijkheid om een CPC, RA of RC opleiding te doen;
  • Via Vanberkel Vitaal krijg je €15,00 per maand korting op je sportabonnement bij 3600 locaties;

Ben je net afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen? Heb je minimaal HBO niveau en bij voorkeur in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie of een andere financieel gerelateerde opleiding? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Solliciteren

Neem contact op met: Teamlead traineeship Carolien Volten op 06-29622399 of c.volten@vbprofs.nl Field manager Suzanna van Vliet op 06-13666241 of s.vanvliet@vbprofs.nl. Of mail ons team via youngprofessionals@vbprofs.nl. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en LinkedIn!

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Vanberkel Professionals

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships