Trainee IT Business Consultant Customer Engagement

Bedrijf
HSO
Locatie
Veenendaal
Opleidingsniveau
WO
Sectoren
Description

Als trainee IT Business Consultant ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de IT-branche. Je wilt graag leren hoe je de vertaalslag kan maken van Microsoft technologie naar business vraagstukken, zodat je de klant kan helpen met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast werk je het liefst in een omgeving waar samenwerken centraal staat en flexibiliteit gegarandeerd is. Past deze omschrijving bij jou? Solliciteer dan direct voor Trainee IT Business Consultant!

Jij bent

 • Een analytische en kritische geest! Processen analyseren: jij houdt ervan! Je hebt een onderzoekende houding en neemt niets zomaar als feit aan. Met jouw kritische blik ontgaat geen detail. Zo kom jij met de beste oplossing voor onze klant.
 • Een doelgerichte collega! Jij weet hoe je consciëntieus te werk gaat. Je bent ambitieus en weet efficiënt doelen te behalen. Verantwoordelijk, georganiseerd en zorgvuldig zijn kenmerken die jou omschrijven: jij weet hoe je het werk gedaan krijgt!
 • Een communicatieve held! Je bent sociaal in de omgang, waardoor klanten graag met jou samenwerken. Je communiceert duidelijk, tijdig en consistent. Klanten weten precies wat ze van jou kunnen verwachten.
 • Een goede leerling! Je wilt altijd meer leren en bent van mening dat stilstaan achteruitgang is. Hoe meer kennis, hoe beter!

Wat ga je doen?

De traineeship start met een Masterclass van vijf weken. We garanderen je dat deze weken een ijzersterke start zijn van jouw carrière. Je weet na de masterclass alle ins en outs over welke Microsoft Technologie er is en hoe je deze optimaal kan inzetten. Je bent dan helemaal klaar voor de volgende fase: je start als consultant!

Tijdens jouw werk als IT Business Consultant houd je het volgende doel voor ogen: Je helpt klanten om slimmer en efficiënter te werken door het inzetten van Microsoft Technologie. Maar dit doel behaal je niet alleen. Je gaat samenwerken met junior, medior en senior consultants. Samen richten jullie je op werkzaamheden als Microsoft-based applicaties en systemen inrichten en het testen van software. Jij bent voor klanten dé expert en het aanspreekpunt op het gebied van digitalisering en het automatiseren van klantgerelateerde processen. Maar, je werkzaamheden zullen altijd anders zijn, omdat we samenwerken met verschillende klanten. En dat is goed nieuws: geen dagelijkse sleur voor jou, want geen werkdag is hetzelfde!

Requirements

 • Geïnteresseerd in technische uitdagingen en neemt initiatief in teamverband.
 • Een recent afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Aantoonbare affiniteit met IT en adviseren.
 • Affiniteit met sales, marketing, customer service of field service-professionals.


Jij bent op zoek naar:

 • Een werkplek met veel professionele vrijheid en een open cultuur.
 • Een werkplek waar je je snel kunt ontwikkelen tot stevig sparringpartner van senior management bij mooie klanten.
 • Een afwisselende consultancy rol waarin je continu wordt uitgedaagd.
 • Werkzaamheden waarin jij onder andere bezig gaat met het inrichten van Microsoft software, want dit vind jij fantastisch!
Benefits

Ontwikkeling en groei
Jij gelooft dat stilstand achteruitgang is en pakt graag nieuwe kansen aan. Met de traineeship van HSO ben je dan ook verzekerd van een baan met vele doorgroeimogelijkheden. Wij hebben oog voor jouw drijfveren, talenten en ambities en bieden dan ook mogelijkheden voor diverse trainingen en certificeringen.

Een goede beloning

Top-talenten verdienen top voorwaarden. Je krijgt uiteraard een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een laptop en telefoon van de zaak? Natuurlijk, zo geregeld! Een leaseauto? Zeker weten! HSO zorgt dat jij alles in handen hebt om je werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Fun
Je komt te werken in een professionele en plezierige werkomgeving. Dit zal je onder andere merken aan je collega’s, want zonder plezier en goede samenwerking is er geen succes! Om een stevig teamverband te bouwen vinden er wekelijks borrels plaats en ondernemen we uitjes met het team. Ook is er een jaarlijks Summer event en een kerstborrel: hier kijken we altijd met zijn allen naar uit!

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Je kan van HSO verwachten dat je veel vrijheid krijgt. Je deelt bijvoorbeeld zelf je werkdagen in. Maar, wat we vooral belangrijk vinden is dat je de vrijheid hebt om je eigen loopbaan vorm te geven. Dus zie jij nieuwe kansen en uitdagingen: ga ervoor!

Ben jij klaar voor de reis of heb je nog vragen?

Neem dan contact met onze recruiter Lotte via: lvdkuilen@hso.com. Zij helpt je verder met al je vragen. Voldoe je niet aan één van de eisen: ook dan willen we met je op gesprek. We zien je sollicitatie en/of vragen graag tegemoet!#LI-LK1

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: HSO

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Meer traineeships