Traineeship Career Consultant

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO

Ben jij op zoek naar een traineeship waar je je snel kan ontwikkelen binnen het recruitment vak? Waar je meerdere specialisaties leert kennen en een ontwikkelprogramma met trainingen en begeleiding on-the-job aangeboden krijgt? Bij een organisatie met oprechte interesse in jou en je ontwikkeling? Welkom bij AevesBenefit!

AevesBenefit is ter uitbreiding van ons recruitment team op zoek naar ambitieuze en hands-on:

Career Consultants

Over de organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Ons eindpunt? Doorgaan! Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkopend Nederland.

We zijn een serieuze club leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Vanuit AevesBenefit gaan we anders te werk. We hebben oprechte interesse in onze gesprekspartners en denken vanuit hun ambities, potentie en ontwikkelpotentieel. Je spreekt dus niet vanuit één vacature, maar probeert een laag dieper te gaan in jouw gesprek, waardoor je echt van toegevoegde waarde bent in het gesprek en de verdere procedure. Je vervult een adviserende rol, voert persoonlijke gesprekken en maakt echt contact met jouw gesprekspartner. Daarmee maken wij het verschil!

Wat ga je doen

Binnen onze Moeder organisatie (Aeves Groep) zijn er verschillende werkmaatschappijen die allemaal nauw met elkaar samenwerken. Tijdens dit traineeship zal je bij elke werkmaatschappij een half jaar ervaring opdoen en kijken waar jij het meeste energie krijgt. Denk hierbij aan Corporate Recruitment, waar je een ambassadeur van je eigen organisatie bent en meedenkt over hoe je de organisatie sterker kan maken en kan laten groeien. Of Werving en selectie, waar je het gesprek met de opdrachtgever aangaat om te kijken welke kandidaat goed past binnen hun organisatie, ambities en doelstellingen. Tot slot is er de mogelijkheid om ervaring op te doen bij onze interim-management tak, waar je vooral in gesprek zal zijn met interim professionals om het team te versterken en een bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen.

Als Career Consultant ontwikkel jij je door jezelf on-the-job het recruitmentvak eigen te maken. Met een groep andere Trainees doorloop je ons ontwikkelprogramma en ontwikkel je in twee jaar tot zelfstandig recruitment consultant. Elke 6 maanden werk je voor een van onze werkmaatschappijen (Corporate recruitment, Werving en selectie en Interim-management). Je leert op niveau gesprekken te voeren, zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen voor een search traject en de juiste match te maken voor kandidaten, opdrachtgevers én ons! Ook zijn er mogelijkheden om de opdrachtgeverkant te ontdekken.

Je wordt blij van:

 • Meedenken over creatieve manieren om in contact te komen met potentiële kandidaten;
 • Gesprekken voeren met uiteenlopende gesprekspartners (inkoopprofessionals, stafmedewerkers en interim professionals);
 • Het spot-on schrijven van aansprekende vacatureteksten;
 • Het gebruiken van social media kanalen om je doel te bereiken;
 • Het analyseren van marktontwikkelingen en het adviseren van Recruiters, W&S Consultants en andere collega’s;
 • Het in kaart te brengen van potentiële kandidaten en het matchen met lopende projecten;
 • Ons CRM-systeem up-to-date te houden en bij te werken met opdrachtgever- en kandidaat gegevens.

Wie zoeken wij

Je bent recent afgestudeerd en eager om binnen het recruitmentvak aan de slag te gaan. Jij maakt het verschil en wilt graag werken aan je eigen ontwikkeling. Je hebt van nature interesse in mensen, bent ondernemend en hebt oog voor commercie. Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om op creatieve wijze kansen te benutten!

Daarnaast zien we graag in jouw profiel het volgende terug:

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding (denk hierbij aan HRM, psychologie, hogere hotelschool, bedrijfskunde of commerciële economie). Mocht je een hele andere studieachtergrond hebben, maar wel enthousiast worden van het functieprofiel, dan horen we dat natuurlijk ook graag!;
 • Affiniteit met arbeidsbemiddeling en de motivatie om je het inkoopvak eigen te maken. Ervaring tijdens stages/bijbanen of reeds opgedane werkervaring (maximaal 1 jaar) is een pre;
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in de Nederlandse taal, Engelse taal is een pre.

Voor deze functie zoeken wij energieke kandidaten met een aanstekelijk enthousiasme!

Wat bieden wij jou

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een traineeship voor 2 jaar, bestaande uit twee keer een jaarcontract, met uiteindelijk de intentie om je vast in dienst te nemen na het afronden met positieve beoordeling;
 • Vakantiegeld;
 • Een bonus die kan oplopen tot maximaal één maandsalaris, afhankelijk van behaalde bedrijfsresultaten en persoonlijk doelstellingen (50/50);
 • 30 vakantiedagen;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Laptop van de zaak;
 • Telefoonvergoeding van € 45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Een mooi opleidingsprogramma, met ruimte voor invulling op maat;
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Traineeship informatie

Bedrijf: AevesBenefit

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Meer traineeships

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!