Online Communicatie & PR

VODW

Stage informatie

Bedrijf: VODW

Locatie: Leusden

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: €500 per maand

Deze stage is niet meer vacant

Werkstage (Online) Communicatie & PR
Wij zoeken een enthousiaste en proactieve WO of HBO student die onze (online) communicatie & PR strategie verder vorm kan geven.

De stage
VODW Marketing heeft recent de VODW website  vernieuwd. De grote lijnen staan, maar er zijn nog veel details die verder ingevuld moeten worden. Daarnaast moet de site die gericht is op sollicitanten, Werken Bij, in dezelfde stijl worden gebracht en moet ons inspiratieblog VODW FuturEyes verder ontwikkeld worden. Als stagiair wordt jij verantwoordelijk voor de geplande ontwikkeling en promotie van deze sites (denk hierbij bijvoorbeeld aan search engine optimalisatie). Daarnaast heb je ook de vrijheid om zelf initiatief te tonen en met nieuwe ideeën te komen.

Wij vragen
Een slimme en pragmatische doener met passie en affiniteit voor online, PR, communicatie en marketing. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen, kennis van HTML of search engine marketing is een pre. Je bent pro-actief en kunt goed zelfstandig werken. Je volgt een academische of HBO opleiding, bij voorkeur communicatiewetenschappen, nieuwe media, economie of bedrijfskunde.

Wij bieden
De stage is voor een periode van ongeveer vier tot acht maanden en bij voorkeur voor vier tot vijf dagen per week. Aanvang is mogelijk per direct. Je wordt begeleid door een VODW consultant. VODW Marketing betaalt een vaste stagevergoeding van € 500,- bruto per maand. Je werkt vanuit ons kantoor in Leusden.

Reageren?
Als je wilt solliciteren op deze stage neem dan contact met ons op door je CV met motivatie en cijferlijsten van middelbare school en HBO en/of WO naar ons toe te sturen. Dit kan via het sollicitatieformulier op onze site. Na de briefselectie wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek spreek je met onze HR Manager en de consultant die de stage begeleidt. In het gesprek besteden we uitgebreid aandacht aan de stageopdracht en aan jou als persoon, maar is er ook alle ruimte om meer te horen over VODW. Je wordt binnen een week teruggebeld met de uitslag en feedback van het gesprek. Na dit eerste gesprek volgt een tweede gesprek met een van de partners van VODW. Verloopt dit gesprek ook positief dan kun je bij ons starten als stagiair. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nienke van Koningsveld, HR Manager, op telefoonnummer (033) 432 66 14 of:
nvankoningsveld@vodw.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: VODW

Locatie: Leusden

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: €500 per maand

Meer stages

Stages