Marketing Stage

Squarewise

Stage informatie

Bedrijf: Squarewise

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: In overleg

Deze stage is niet meer vacant

Over Squarewise

Squarewise is een strategisch adviesbureau met een focus op innovatie en duurzaamheid. Opgericht in 2000 telt onze organisatie ruim 30 medewerkers, opererend vanuit de bovenste verdiepingen van een kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Op een creatieve en soms confronterende manier realiseren wij doorbraken binnen complexe maatschappelijk en organisatorische uitdagingen. Samenwerking staat daarbij altijd centraal. Samen met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de publieke sector en de gezondheidszorg gaan wij op zoek naar mogelijkheden voor vooruitgang.

Wij combineren een scherpe analyse met een praktische hands-on mentaliteit en zijn pas tevreden wanneer we werkelijke verschil maken en ons advies duurzame impact heeft. Daar worden we ook voor beloond. In 2010 wonnen we voor de tweede maal de ROA Impact Prijs, dit keer voor een project bij een internationaal chemieconcern, waar wij advies gaven over een verduurzaming van het productportfolio. Het resultaat was een duurzamere R&D-agenda, in een branche die traditioneel een relatief grote druk uitoefent op het milieu.

Wat ga je doen?
Squarewise zoekt per direct een enthousiaste stagiair die actief meewerkt aan alle marketing en communicatie projecten. Denk daarbij aan het organiseren van een groot event voor onze opdrachtgevers of het versturen van een maling. Je denkt na over nieuwe campagnes om de naamsbekendheid van Squarewise te vergroten en ondersteunt bij diverse marketing werkzaamheden.

Squarewise wil graag kennismaken met stagiaires die:
• een HBO/WO opleiding volgen op het gebied van Marketing, Communicatie of Bedrijfseconomie;
• in het 3e of 4e jaar van studie zitten;
• 3-4 dagen per week beschikbaar zijn;
• resultaatgericht en gedreven zijn;
• zelfstandig projecten oppakken;
• vaardig zijn in het werken met Office en bij voorkeur Photoshop/Indesign
• de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheersen;
• affiniteit hebben met duurzaamheid en innovatie;
• de drive hebben om collega’s te enthousiasmeren en te inspireren.

Wat biedt Squarewise jou?

Squarewise is sinds 2000 hèt strategische adviesbureau op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Wij bieden je interessante leeromgeving en een dynamische omgeving in een organisatie doe volop in beweging is. Aanvang is per direct mogelijk voor een periode van 3-6 maanden.

Solliciteren

Voor extra informatie over deze stage kun je contact opnemen met Klaas Vegter via vegter@squarewise.com of 020-4473925. Naast je CV, horen wij in je motivatie graag wat jouw drive is om bij Squarewise stage te lopen.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Squarewise

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: In overleg

Meer stages

Stages