Marketing (Afstudeer) Stage

Squarewise

Stage informatie

Bedrijf: Squarewise

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Over Squarewise
Squarewise is een strategisch adviesbureau met een focus op innovatie en duurzaamheid. Opgericht in 2000 telt onze organisatie ruim 30 medewerkers, opererend vanuit de bovenste verdiepingen van een kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Op een creatieve en soms confronterende manier realiseren wij doorbraken binnen complexe maatschappelijke en organisatorische uitdagingen. Samenwerking staat daarbij altijd centraal. Samen met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de publieke sector en de gezondheidszorg gaan wij op zoek naar mogelijkheden voor vooruitgang. Wij combineren een scherpe analyse met een praktische hands-on mentaliteit en zijn pas tevreden wanneer we werkelijk verschil maken en ons advies duurzame impact heeft. Daar worden we ook voor beloond. In 2010 wonnen we voor de tweede maal de ROA Impact Prijs, dit keer voor een project bij een internationaal chemieconcern, waar wij advies gaven over een verduurzaming van het productportfolio. Het resultaat was een duurzamere R&D-agenda, in een branche die traditioneel een relatief grote druk uitoefent op het milieu.

Wat ga je doen?
Squarewise zoekt per direct een enthousiaste student die actief meewerkt in marketingprojecten, eventueel gecombineerd met een afstudeeronderzoek. In verschillende marketingprojecten zal je je o.a. richten op markt- en concurrentieanalyses, het opstellen van een marketingkalender, optimalisatie en verbetering van de website en social media, ondersteunen in marketingwerkzaamheden en de organisatie van events.

Squarewise wil graag kennismaken met stagiairs die

  • een academische opleiding volgen bij voorkeur op het gebied van marketing;
  • in het 3e of 4e jaar van hun studie zitten;
  • 3-5 dagen per week beschikbaar zijn;
  • zelfstandig projecten oppakken;
  • resultaatgericht en gedreven zijn;
  • bekend zijn met de diverse mogelijkheden van social media;
  • vaardig zijn in het werken met Office en Photoshop;
  • bij voorkeur affiniteit hebben met duurzaamheid en innovatie;
  • de drive hebben om collega’s te enthousiasmeren en te inspireren.

Wat biedt Squarewise jou?
Squarewise is sinds 2000 hèt strategische adviesbureau op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Wij bieden je een interessante en dynamische leer/werkomgeving in een organisatie die volop in beweging is. Wij werken in teams, geven je constructieve feedback en een hele ruime stoel. Onze organisatie kenmerkt zich als een open en transparante bedrijfscultuur met gezamenlijke lunches en gezellig vrijdagmiddagborrels.

Aanvang is per direct mogelijk voor een periode van 3-6 maanden.

Klik hier om te solliciteren!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Squarewise

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages