Meewerkstage

Simon-Kucher & Partners

Stage informatie

Bedrijf: Simon-Kucher & Partners

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Profiel Simon-Kucher & Partners: 25 jaar wereldwijde expertise in Smart Profit Growth

Simon-Kucher & Partners (SKP) is een internationaal strategisch adviesbureau dat topmanagement van vooraanstaande bedrijven adviseert. Sinds de oprichting in 1985 groeit SKP onafgebroken en exponentieel. Met momenteel 500 consultants in 23 kantoren worden wij wereldwijd beschouwd als leidende adviseur op het gebied van marketing, sales en pricing.

Onze klanten zijn zowel multinationals als middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals FMCG, retail, media, maak industrie en (financiële) dienstverlening. Onze teams bestaan uit veelzijdige, talentvolle en gedreven academici. De vraagstukken waar wij aan werken zijn altijd commercieel van aard en gericht op aantoonbare winstgroei. Onze adviezen zijn gebaseerd op messcherpe analyses, vernieuwende inzichten en concrete oplossingen die in nauwe samenwerking met klanten ontstaan.

Meewerkstage
SKP biedt gedurende het hele jaar talentvolle academici de mogelijkheid om stage te lopen. De ideale mogelijkheid om de wereld van het strategisch adviesvak van binnen mee te maken. Voor een periode van 3-5 maanden werk je hierbij onder intensieve begeleiding mee aan projecten. Naast de projecten ondersteun je bij activiteiten die bijdragen aan de uitbreiding van ons kantoor. We zijn op zoek naar een volwassen persoonlijkheid met superieure analytische en conceptuele vaardigheden. Daarnaast ben je ondernemend, creatief en heb je aanleg om in teamverband te werken.

Om in aanmerking te komen dien je zowel VWO als Bachelor afgerond te hebben met bovengemiddelde studieresultaten. Wij bieden een inspirerende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een steile leercurve en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Uitgedaagd?

Stuur dan een open sollicitatiebrief met curriculum vitae en cijferlijsten (VWO en universiteit) naar: recruitment.amsterdam@simon-kucher.com

Een numerieke vaardigheidstest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Simon-Kucher & Partners

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages