Academy Fellow

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Passend
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Wie bij McKinsey & Company werkt, heeft onbegrensde mogelijkheden. Het bestuur van een groot bedrijf adviseren, of liever meedenken met een overheidsinstelling of non-profitorganisatie? Werk je graag in Nederland, of wil je ervaring opdoen in een van onze internationale kantoren? En heb je een voorkeur voor één sector of discipline, of wil je juist breed rondkijken? Bij McKinsey adviseren toptalenten over de meest complexe vraagstukken waar leiders en managers tegenaan lopen.

In kleine teams werken onze consultants op projectbasis aan het bereiken van echte resultaten. Als starter krijg je direct de verantwoordelijkheid over je eigen werkstroom. Je maakt deel uit van een internationaal netwerk van consultants en doet ervaring op in verschillende sectoren. Daarnaast volg je meerdere weken per jaar trainingen waarbij je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij dagen je uit om je ambitie te volgen en zo je eigen carrière te vormen. Wij bieden je de vrijheid om je interesses te ontdekken, je grenzen te verleggen en te groeien als persoon.

McKinsey is een van de grootste consultancybedrijven ter wereld en rekent meer dan tweederde van de 500 grootste bedrijven ter wereld tot zijn cliënten. In ons kantoor in Amsterdam werk je samen met ruim 180 andere consultants aan projecten in binnen- en buitenland en maak je deel uit van de ruim 9,000 consultants die wereldwijd voor McKinsey werken.

Kandidatenprofiel

Het ideale McKinsey profiel bestaat niet. Wij zoeken uitzonderlijk talent, maar de precieze studie-achtergrond maakt weinig uit. Van artsen en natuurkundigen tot ingenieurs en juristen, onze mensen brengen een diversiteit aan ervaringen met zich mee. Succesvolle kandidaten onderscheiden zich doordat zij excellente studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Team-players met een uitzonderlijk probleem oplossend vermogen en de drive om resultaten te bereiken.

Stage mogelijkheden

Tijdens je studie kan je een 'stage' volgen bij McKinsey & Company. Als Academy Fellow draai je tien weken mee in een team. Je krijgt volop begeleiding en kan ontdekken of McKinsey bij jou past.

Kennismaken met McKinsey

Kennismaken kan tijdens onze Alpine University, of tijdens een van de maandelijkse Meet McKinsey Lunches op ons kantoor in Amsterdam. Zie het bedrijfsprofiel van McKinsey voor alle actuele events.

Solliciteren

Stuur een mailt met je curriculum vitae, motivatiebrief en cijferlijsten van middelbare school en universiteit naar am-recruiting@mckinsey.com of neem contact op met Judith den Toom van ons recruitment team op + 31 (0)20-5513777.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: McKinsey & Company

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Passend

Meer stages