Management Consulting stage

Magnitude Consulting

Stage informatie

Bedrijf: Magnitude Consulting

Locatie: Naarden

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wie zijn wij?
Magnitude Consulting is een kwalitatief hoogwaardig managementadviesbureau. Het realiseren van helderheid en impact is waar wij voor gaan. Onze opdrachten bevatten zowel strategische, bestuurlijke als veranderkundige aspecten. Deze opdrachten voeren wij uit voor toonaangevende ondernemingen; vele bekende namen in onder andere de financiële sector, de retail sector en de (semi)overheid behoren tot onze klantenkring.

Wat hebben we te bieden?
Wij bieden excellente studenten de kans om door middel van een (afstudeer)stage kennis te maken met ons bureau. Kies uit een van onze concrete vraagstukken of kom zelf met een uitdagend idee/voorstel voor een onderzoeksrichting. Samen maken we het onderzoeksvoorstel concreet. Je kunt bijvoorbeeld denken aan vraagstukken rondom strategische samenwerking tussen organisaties (o.a. outsourcing, allianties, shared services), executiemanagement/strategie-implementatie of verandermanagement.

Je krijgt intensieve begeleiding van een van onze management consultants bij het schrijven van je afstudeerscriptie. Door het organiseren van een ronde tafel bijeenkomst en het publiceren van een artikel op basis van je (afstudeer)onderzoek, help je ons daarnaast met het verder ontwikkelen, versterken en profileren van onze identiteit en het intellectuele vermogen van ons bureau. Duur van de stage is circa 6 maanden.

Wie zoeken we?
We zoeken studenten in de laatste fase van hun Master (bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie, (Technische) Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of Informatiemanagement). Je hebt een sterke drive tot het leveren van meer dan gemiddelde toegevoegde waarde en kwaliteit. Je hebt gevoel voor humor en bent een zelfstarter, die concrete resultaten kan neerzetten binnen afgesproken deadlines. Je bent op je sterkst, wanneer de oplossing niet direct voor het grijpen ligt. Daarbij maak je gebruik van je conceptueel en analytisch vermogen.

Informatie en Sollicitatie
Voel jij je uitgedaagd en voldoe je aan bovenstaand profiel, stuur dan een brief en CV naar onderstaand adres. Heb je nog vragen of wil je meer weten, neem contact met ons op via stage@magnitude.nl of via 030-693 4700. Kijk ook op onze website www.magnitude.nl

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Magnitude Consulting

Locatie: Naarden

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages