Stage Universitaire Student

KWINK groep

Stage informatie

Bedrijf: KWINK groep

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Heb je affiniteit met maatschappelijke vraagstukken? En lijkt het je leuk om mee te werken in een jong en snelgroeiend adviesbureau? Dan ben je bij Kwink Groep aan het goede adres!

Kwink Groep

Kwink Groep is een adviesbureau dat actief is op het gebied van maatschappelijke vraagstukken. Onze kracht is dat wij vraagstukken met een kritische, vernieuwende en ondernemende blik bekijken. Soms doen we dat op enige afstand, bijvoorbeeld bij evaluaties waar onafhankelijkheid van belang is; soms werken we bij onze opdrachtgevers aan de implementatie van beleid. De sectoren waarin we werken zijn uiteenlopend; van zorg en onderwijs tot energie en openbaar vervoer. We werken voor overheden in alle verschijningsvormen, van ministeries en ZBO's tot provincies en gemeenten. Ook werken we op het raakvlak van publiek en privaat, bijvoorbeeld voor brancheorganisaties en (andere) non-profit organisaties. In veel projecten werken we samen met (hoogleraren van) universiteiten.

Profiel
Kwink Groep biedt gedreven en talentvolle studenten de kans om een stage te lopen. Hij/zij:
- heeft interesse in complexe maatschappelijke vraagstukken;
- is analytisch sterk en kan zich snel nieuwe informatie eigen maken;
- is communicatief sterk (zowel schriftelijk als mondeling);
- is leergierig en grijpt de kans aan naast zijn/haar afstudeerstage mee te werken in adviesopdrachten.

Werkzaamheden
Het grootste deel van de tijd zul je besteden aan de afstudeerstage. Het onderwerp van het afstudeeronderzoek wordt in nader overleg bepaald. Aangezien je veel tijd in het onderzoek zal steken, is het belangrijk dat het onderwerp jouw interesse heeft. Tevens is het handig om een onderwerp te kiezen waar Kwink Groep veel ervaring mee heeft, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Kijk op onze website voor een overzicht van onze projecten. Naast het afstudeeronderzoek verwacht Kwink Groep van stagiairs dat ze meedraaien in andere werkzaamheden. Op die manier krijg je inzicht in het werk als adviseur. Bovendien biedt het jou nieuwe inzichten voor het afstudeeronderzoek.

Stageperiode
De stageperiode duurt minimaal 4 maanden, maximaal 6 maanden en de begindatum is in overleg vast te stellen. De stagevergoeding is marktconform.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd mail dan je CV en motivatiebrief naar stage@kwinkgroep.nl. Ook voor vragen kan je ons bereiken per email.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KWINK groep

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages