Afstudeerstage WO Student

KWINK groep

Stage informatie

Bedrijf: KWINK groep

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Afstudeerstage Kwink Groep

Ben je laatstejaars WO-student en op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Heb je affiniteit met maatschappelijke vraagstukken? En lijkt het jou leuk om af te studeren of te werken bij een jong en snelgroeiend adviesbureau?

Aanmelden

Is je interesse gewekt? Stuur dan een email naar stage@kwinkgroep.nl

Kwink Groep

Kwink Groep is een adviesbureau dat actief is op het gebied van maatschappelijke vraagstukken. Onze kracht is dat wij vraagstukken met een kritische, vernieuwende en ondernemende blik bekijken. Soms doen we dat op enige afstand, bijvoorbeeld bij evaluaties waar onafhankelijkheid van belang is; soms werken we bij onze opdrachtgevers aan de implementatie van beleid. De sectoren waarin we werken zijn uiteenlopend; van zorg en onderwijs tot energie en openbaar vervoer. We werken voor overheden in alle verschijningsvormen, van ministeries en ZBO's tot provincies en gemeenten. Ook werken we op het raakvlak van publiek en privaat, bijvoorbeeld voor brancheorganisaties en (andere) non-profit organisaties. In veel projecten werken we samen met (hoogleraren van) universiteiten.

Inhousedag 17 juni

Wil je kennismaken met Kwink Groep? Op 17 juni organiseert Kwink Groep een inhousedag voor studenten. Lees meer over de inhousedag op deze pagina.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KWINK groep

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages