Scriptant IT Advisory

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Scriptant IT Advisory

KPMG Risk Consulting levert hoogwaardige diensten aan grote en kleine (inter)nationale organisaties en instellingen. IT Advisory (ITA) is de grootste pijler binnen Risk Consulting en is onderdeel van de internationale ITA-praktijk. In deze praktijk ondersteunen we onze clienten met objectieve audits en adviseren we hen op het gebied van beheersing van strategische en operationele risico’s. ITA kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur en ruim 300 professionals.

Momenteel zijn we voor onze vestigingen in Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht op zoek naar scriptanten.

Wil jij jouw scriptie schrijven bij KPMG binnen IT Risk Consulting? Ben jij een enthousiaste scriptant die onderzoek wil doen naar actuele IT-vraagstukken en overweeg je een adviesfunctie op dit gebied? Dan maken we graag kennis met jou!

Het profiel

Je zit in de scriptiefase van je studie in de richting informatica, (technische) bedrijfskunde, wiskunde of een andere technische studie. Je bent een absolute teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast beschik je over een analytisch vermogen en ondernemersmentaliteit en ben je assertief, flexibel en initiatiefrijk.

Ons aanbod

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt KPMG je een zee aan uitdagingen. Niet voor niets heeft KPMG al jarenlang een top-positie in het 'Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek'. Werken bij KPMG betekent flexibiliteit, waardering voor het werk en een mensgerichte samenwerking.

Meer informatie of solliciteren?

Neem contact op met het Recruitment Centre via (020) 656 7166 of recruitment@kpmg.nl. Direct solliciteren? Klik dan op deze link

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages