Stagiair IT Risk & Assurance

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Passend

Deze stage is niet meer vacant

Ernst & Young Advisory Student Stagiair IT Risk & Assurance

Ben jij op zoek naar een bijzondere afstudeerstage? En ben jij die ambitieuze student die wij nodig hebben? Binnen Ernst & Young Advisory heeft IT Risk & Assurance Amsterdam een mooie afstudeerplaats voor jou in de aanbieding. Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld.
 
Ernst & Young ITRA is een gespecialiseerde adviesgroep van Ernst & Young en werkt op het snijvlak van bedrijfskunde en ICT (overigens krijgt het vakgebied in Nederland steeds meer bekendheid onder de naam IT Audit). Naast ondersteuning van accountantscontroles zijn wij één van de belangrijkste spelers als het gaat om oordeelsvorming gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen. ITRA beschikt daarnaast over gespecialiseerde afdelingen en producten die zich richten op onderwerpen als legal hacking, (technische) beveiligingsarchitecturen, ERP, data analysis, data warehouses en business intelligence. 

Je bent in de afrondende fase van je HBO/universitaire opleiding Informatiemanagement, Informatica & Economie, Informatiekunde of Bedrijfseconomie/Bedrijfskunde met sterke ICT affiniteit. Verder ben je zelfstandig, gedreven, initiatiefrijk, kritisch en een goede teamplayer. Bij wederzijds welbevinden bestaat er de mogelijkheid om na deze opdracht vast in dienst te treden. 

Solliciteren

Solliciteer direct voor de functie op deze pagina. Richt je sollicitatie (inclusief CV en studieresultaten) aan Stella Joosten-Zweevel.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Passend

Meer stages

Stages