Stage E&Y Advisory

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: In overleg

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij ervaren hoe het is om bij Ernst & Young te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij Ernst & Young wellicht iets voor jou! Een stage bij Ernst & Young biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wij zoeken een gemotiveerde hbo of universitaire student(e) die als scriptiestagiair aan de slag gaat bij onze adviespraktijk. Ernst & Young Advisory is onderverdeeld in drie hoofdgebieden, namelijk: Performance Improvement, Risk en Information Technology Risk & Assurance.

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als stagiair heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij Ernst & Young. De belangrijkste vaardigheden die je als Advisor nodig hebt, haal je niet uit de boeken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je te oriënteren op de praktijk door middel van een meeloopstage. Als meeloopstagiair draai je mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Tijdens de stage zal je in teamverband naar de klant gaan om daar aan verschillende opdrachten te werken.

Scriptie/afstudeerstage

Het einde van je studie is in zicht, nog één uitdaging te gaan; het schrijven van je scriptie! Wij vinden het belangrijk dat je zelf een onderwerp aandraagt. Je gaat je tenslotte een lange tijd verdiepen in een specifiek thema. Dit onderwerp moet dan wel in een richting zijn waar jouw interesse naar uit gaat. Op basis van jouw onderwerp krijg je een mentor toegewezen die jou hierin begeleid. Jouw mentor helpt je bij het formuleren van je probleemstelling en begeleidt je op vaktechnisch gebied.

Naast de begeleiding van je mentor krijg je als academische stagiair ook een scriptietraining aangeboden. Tijdens deze scriptietraining krijg je handvatten voor de structuur en formulering van je scriptie. Het is immers best lastig om al je kennis goed op papier te zetten. Deze training volg je met alle scriptanten die op dat moment hun scriptie schrijven bij Ernst & Young.

Begeleiding
Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.

Afdeling
Opdrachtgevers helpen hun organisatie beter te laten presteren; dat doen we in alle particuliere en private sectoren. Complexe zakelijke problemen signaleren we, analyseren we en we lossen ze vervolgens ook op. Met succes. Vaak zijn het de spannendste en meest uitdagende projecten waar onze teams hun tanden in zetten – én het verschil maken.

Vanuit Advisory houd jij je bezig met grote verandertrajecten, met performance management, met ondernemings- en veiligheidsrisico’s en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk doe je dat nooit alleen, maar altijd samen met een dedicated team en in overleg met je opdrachtgevers. Binnen zo’n team heeft ieder z’n rol: of je nu zeer ervaren bent of nog aan het begin staat van een glansrijke carrière. Advisory biedt je, juist door de complexiteit en het belang van de klussen, een fantastische uitgangspositie om jezelf verder te ontwikkelen tot de professional die je wilt worden.

Profiel

  • Je bent bezig met de WO opleiding (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, technische bestuurskunde, econometrie/actuariële wetenschappen, wiskunde, (bedrijfskundige) informatica/information management of een vergelijkbare opleiding. En heb je aantoonbare affiniteit met financiële, risico,transactie, kwantitatieve en/of IT adviesvraagstukken.
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een proactieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld.
  • Accuratesse, stressbestendigheid en flexibele serviceverlening zijn jouw sterke kanten. Je staat met beide benen op de grond en vindt het functioneren in een team van groot belang. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels

Solliciteren

Solliciteer direct voor de functie op deze pagina. Richt je sollicitatie (inclusief CV en studieresultaten) aan Stella Joosten-Zweevel.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: In overleg

Meer stages

Stages