Marketing (Afstudeer) stage

Bedrijf
Opleidingsniveau
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Marketing (Afstudeer)stage: Bepaal jij onze marketingstrategie voor 2013?

Over DOC Advies
DOC Advies, Drivers of Change, is een groeiend adviesbureau, met als kernactiviteit verandermanagement. Wij adviseren financiële, overheids- en zorginstellingen over het doorvoeren van veranderingen gericht op procesoptimalisatie, resultaatgericht werken en klantgerichtheid. Ons bureau is gevestigd in Roelofarendsveen, tussen Den Haag en Amsterdam.

Wat ga je doen?
Marketing bij DOC Advies is er de afgelopen jaren op gericht om met een bescheiden marketingbudget onze naamsbekendheid te vergroten. Hierbij doen onze consultants marketingactiviteiten naast hun projecten.

Wij zijn benieuwd hoe DOC Advies eruit ziet als marketing een prominentere plaats heeft in onze strategie (marketing driven). Wat zijn hiervan de voor-/nadelen? Welke activiteiten doen we dan? Wat zijn de consequenties voor onze organisatie (mensen/budget/processen)? Een benchmark analyse is onderdeel van je onderzoek.

Je hebt bij dit onderzoek veel ruimte om eigen ideeën, initiatieven en eisen van je opleiding (bijvoorbeeld voor een afstudeeronderzoek) te verwerken én als je ons kan overtuigen zullen we je ideeën direct tot uitvoering brengen. Het resultaat is een out-of-the-box, futuristisch marketingplan voor 2013.

DOC Advies wil graag kennismaken met stagiairs die:

  • Een Bedrijfskundige of Economische academische opleiding volgen bij voorkeur op het gebied van marketing;
  • In het 3e of 4e jaar van hun studie zitten;
  • 3-5 dagen per week beschikbaar (duur en startdatum in overleg);
  • Bekend zijn met de diverse mogelijkheden van social media;
  • Vaardig zijn in het werken met Office;
  • Creatief (out of the box denken), kritisch, ondernemend zijn en gevoel voor humor hebben.

Wat biedt DOC Advies jou?
Wil je stagelopen in een ambitieuze en leerzame omgeving waar ruimte is voor initiatief en eigen inbreng? Wij bieden een afwisselende stage in een groeiend, professioneel bedrijf met een open en transparante cultuur. Je krijgt de kans jezelf de komende maanden sterk te ontwikkelen, waarbij wij je intensief zullen begeleiden.

Heb je interesse?
Stuur dan per e-mail een korte brief met motivatie met CV naar DOC Advies, ter attentie van Koen Janmaat, vacatures@docadvies.nl. Voor telefonische informatie: Koen Janmaat, 071-33 13640.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: DOC Advies

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages