Stage Transaction Services

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Jouw werkveld binnen Transaction Services
Passie voor financieel advies en sterk resultaatgedreven? Dit kan je helemaal kwijt bij Deloitte Transaction Services, een van de grootste en meest gewaardeerde adviseurs op het gebied van fusies en overnames wereldwijd.

Tijdens een voorgenomen fusie of overname is snel een diepgaand inzicht gewenst in de onderneming die wordt verkocht. De Transaction Services-adviseurs assisteren ondernemingen en investeerders bij hun financiële due diligence. Door grondige analyses van de financiële positie en prestaties van de doelwitonderneming brengen zij mogelijke financiële risico’s en kansen in kaart. Op basis van een Due Diligence-rapport heeft de klant de mogelijkheid met deze financiële risico’s en kansen rekening te houden in zijn waardering en onderhandelingen met de (ver)kopende partij.

Door de geïntegreerde Deloitte aanpak – met advies op diverse vakgebieden zoals financieel, fiscaal, pensioen en IT – zijn wij betrokken bij veel aspecten van een transactie en krijgen wij diepgaande kennis van het gehele overnameproces. Naast de traditionele due diligence-opdrachten voor strategische (ver)kopers en financiële investeerders (private equity-huizen), houden Transaction Services-specialisten zich ook bezig met financiële analyses van ondernemingen ten behoeve van een herstructurering of voor kapitaalmarkttransacties, bijvoorbeeld een beursgang.

Deloitte Transaction Services maakt onderdeel uit van Deloitte Financial Advisory Services (FAS). Binnen FAS werken 250 medewerkers, die zich onder andere bezighouden met complexe financiële transacties, kapitaalmarktvraagstukken, vastgoed en risicobeheersing. De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij grote bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote nieuwbouwprojecten. Maar ook Financial Modeling, strategisch vastgoedadvies en waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Jouw functie als stagiair Transaction Services
Als stagiair ben je ‘part of the team’ en ondersteun je consultants en (senior) managers bij de uitvoering van de projecten. Je verricht werkzaamheden op alle gebieden waarop het Transaction Services team opereert. Zo zal met name verantwoordelijk zijn voor financiële analyses en modellen, maar ook assisteren bij offertes en klantenpresentaties. Bovendien help je mee aan de voorbereiding van adviezen en analyseer je marktgegevens. Je werkt mee aan de realisatie van projecten waarbij je veelvuldig deel uitmaakt van multidisciplinaire dealteams.

Jouw profiel als stagiair Transaction Services
Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande stageomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

  • Laatstejaars WO bachelor of master student: Economie, Finance, (Technische) Bedrijfskunde, Econometrie of een bèta studie met financiële affiniteit;
  • Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, accuraat, met oog voor kwaliteit;
  • Je bent een gedreven teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten heeft ontplooid bij een universiteit, studie-, studenten-, of sportvereniging;
  • Ambitieus, proactief, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Deloitte
Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Onze financieel adviseurs winnen regelmatig prestigieuze onderscheidingen. In zowel 2008 als 2010 werd Deloitte Corporate Finance bijvoorbeeld als beste ‘M&A adviseur’ uitgeroepen door het Incompany 100-onderzoek. De M&A Award 2008,2009 en 2010 voor Best Transaction Support ging naar Deloitte Transaction Services. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoog opgeleide collega’s werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open, informele, maar professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Binnen Transaction Services heerst een informele sfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt ook jij betrokken in de discussie. Het is een jong team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent eerder regel dan uitzondering. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, door je te begeleiden en met continue feedback. Daarnaast bieden we je arbeidsvoorwaarden die passen bij uitvoering van je stage, zoals laptop.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik hier en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Stefanie Ruys op telefoonnummer +31 6 123 431 23.

Solliciteer online!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages